Skocz do zawartości

[Koła] Komplet 26" dla bikera 100kg

stefan2810

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Szukam kompletu kół 26" pod tarcze (centerlock), oś 9mm. Koła dla bikera o wadze 95kg. Cena do 300zł. Co polecacie w tej cenie? Interesują mnie koła nowe jak i używane.

Napisano

Podłączę się pod ten temat żeby nie zakładać drugiego.

Interesują mnie koła lub koo tylne mocne wytrzymałe na maszynowych łożyskach do roweru MTB.

Co sądzicie o tych http://allegro.pl/kola-26-alexrims-td24-novatec-d041-2-disc-8-9-10-i5105639547.html

może polecicie coś innego?

Słyszałem że jest też możliwość zakupu fabrycznie zaplecionego koła tylko nie wiem jakich firm szukać.

Proszę o pomoc

• 1 miesiąc temu...
Napisano

mógłby ktoś ze znawców w temacie kół wypowiedzieć się o kołach wskazanych przez kolegę powyżej robię przymiarki do takiego kompletu więc każda opinia będzie bardzo cenna...

Napisano

Cały zeszły sezon przejeździłem na podobnych kołach , piasta ten sam model, tylko na 36 szprych, i na szerszej obręczy DM24 , szprychy te same. Ważę, a raczej w zeszłym roku ważyłem ponad 100 kg :)  i muszę przyznać że kółka super. Jak nie zamierzasz na nich skakać to polecam. Kupowałem u tego samego allegrowicza 1bemar1 i mogę go polecić. 

Napisano

wagowo daleko mi do 100kg (aktualnie 80kg), ale myślę że do jazdy w dość lekkim maratonie (polandbike) dla amatora wystarczą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...