Pavcio Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Przy ulicy 1000-lecia w opolu jest taki serwis "Sport bike" Kolesie tam są niepoważni ! Po naprawie tylniej piasty, zespuła się jeszcze bardziej, oczywiscie gość tłumaczył sie, ze nie ich wina, wiec musiałem zmienić na nową... Za dwie głupie linki do hamulca i przerzutki z wymianą koleś chciał 90 zł ! Jeszcze mi wciskał jakie to pracochłonne itd. ze rower ebdize dopiero za 2 dni gotowy, a ja z ojcem wymienilismy je w 10 minut bez zadnych problemow, co sądzicie na ich temat ? Ja juz nigdy tam nie zawitam... ( Sorry, zapomnialem o " [serwis] w nazwie tematu, mozna to zmienic ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PietrekOPOLE Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Witam, nie mam doświadczen co do serwisu, jednak jesli hcodzi o ceny rowerów to bardzo atrakcyjne + mozna sie mocno targować Choć mój znajomy kupil tam Unibike'a i serwis, wprzynajmnie jwobec niego jako kupca, zachowywał sie profesjonalnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavcio Napisano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Koleś ma gadane, trzeba przyznac, ze wzbudza zaufanie, sprzęt mają dobry, sam kiere i mostek u nich kupowałem ale serwis beznadzieja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 W Opolu na zaufanie zasluguje chyba tylko Cyklofan i ten nie pamietam jak sie nazywa, na Prószkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.