g0sc Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Orientuje się ktoś gdzie mógłbym dostać uszczelki tłoczka do zacisku BR M675? Wiem też że była gdzieś instrukcja jak dorobić takowe uszczelki ale nie mogę odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mam 2 uszczelki od 596 , powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Wiem też że była gdzieś instrukcja jak dorobić takowe uszczelki ale nie mogę odszukać. Napisz do GG Trading . Sprawa wygląda tak że podsyłasz im sprawny zacisk a oni wykonują nowe uszczelki na jego podstawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dEEpcORe Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 witamodświeżę troszkę temat mam problem z zaciskiem m675 - cieknie na tłoczkach, wiem że firma GG Trading da rady je dorobić tylko potrzebuję wymiar albo kod uszczelki. Czy ktoś u nich dorabiał takowe uszczelki i może mi podać wymiary albo kod? Ewentualnie czy w Shimano każdy model ma tą samą uszczelkę? z góry byłbym wdzięczny:) bo rozumiem, że raczej nigdzie indziej tego się dostać nie da:) aktualizacja znalazłem coś takiego (kod uszczelki R15 M 20,8x25,1x2 NBR) tylko że to do zacisku m775 czy tłoczek jest tego samego rozmiaru co w m675? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi