bixs Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam, będę więcej teraz jeżdził po mieście i chcę zmienić całe koła ----teraz mam piasty lx na 6 śrub, obręcze TD16, szprychy DT, opony kenda koyote, hamulce hayes 9 możecie mi pomóc skompletować coś podobnego, ale do miasta? aha biker wazy 95 kg i chciałbym zeby koła były czarne, piasty na 6 śrub / nie centerlock/ i nie gorsze jak lx obręcze są ok- mogę mięc takie same, może są już nowsze? jakie tarcze? oczywiście w rozsądnych pieniądzach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bixs Napisano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 proszę, pomóżcie mi - w tym tygodniu chcę je sobie złożyć, a nie bardzo wiem jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 LX na 6 srub pod tarcze ? ;] chyba cos ci sie pmylilo , xt takie byly ale nie lx Ja bym postawil na piasty XT ( ~ 230 zl komplet ) , obrecze skoro tez sprawowaly sie dobrze to czemu nie te same , szprychy DT champion tanie i dobre , hamulce tez ? To ja bym obstawial Deore 535 , mam i jestem bardzo zadowolony i moge polecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.