Skocz do zawartości

[rower] używany, gdzie kupić w Łodzi

Mieczyslaw1954

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Odświeże temat,  potrzebuję w Łodzi kupić rower na dojazdy do pracy - 5 km w jedną stronę, głównie ścieżka rowerowa i 3-4 krawężniki.
Czy ktoś może polecić porządny sklep z używanymi rowerami ? Czy warto sprowadzaki z Holandii ?
Niechce nadziać się na bubla, sam nie znam się zbytnio na rowerach, dopiero  zaczynam przygodę.

Napisano

Mi już się udało kupić rower w tamtym tygodniu, kolega w pracy polecił mi sklep ebajk na rewolucji. Mają tam rowery używane, spory wybór. Kupiłem holenderski rower za 350 zł. Moge polecić

Napisano

Byłem tam ale średnio mi się podoba...Nie wszystko jest sprawne w ich rowerach więc wychodzi na  to, że nie serwisuja dokładnie przed sprzedażą, nastawienie na masówkę, a nie na jakość ?

Napisano

Mój był ok, byłem z kolegą który się zna na roweruch i za 350zł to świat. Fakt było kilka, których nie zdążyli przygotować, ale nie ukrywali nic. Dla mnie fajne miejsce, bynajmniej to moja opinia..robiłem też serwis żonie i wszystko OK, a sprzęt był wyjątkowo zajechany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...