Pathu Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Witajcie nazywam się Patryk mam 17 lat, zawsze jeździłem na rowerze rekreacyjnie raz na miesiąc postanowiłem kupić kolarzówkę, jako iż miałem bardziej typ życia siedzący - trzeba się za siebie wziąć. Ważę 74kg przy wzroście 176, nogi mam umięśnione lecz mam brzuszek. Nóg się nie wstydzę i teraz pytanko czy na szosówkę jak kupię strój to jakie są rozmiary górnej części (koszulki) bo przymierzam kupić strój, nie lubię jak mam koszulkę napiętą i o to mi właściwie chodzi. A i jeszcze będąc w rowerowym z jakiej firmy oglądać te stroje, chodzi mi po prostu, aby był wygodny wytrzymały i abym nie przepłacał za firmę
rodszyld69 Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 A i jeszcze będąc w rowerowym z jakiej firmy oglądać te stroje, chodzi mi po prostu, aby był wygodny wytrzymały i abym nie przepłacał za firmę Kupuje sie zazwyczaj stroje na jakie Cię stać. Polecam abyś zajrzał do decathlonu, maja tam ubrania rowerowe na każdą kieszeń.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.