kramer Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Cześć, poszukuję kogoś co posiada narzędzie do przefrezowania mufy ramy alu pod stery 1 1/8cal. rama była malowana proszkowo i został pomalowany ten element, nie gróbo ale jednak.. Prosze o namiary na jakiś serwis albo kogoś co poisada takie ustrojstwo.. kontakt do mnie to 511645018 Pozdrawiam. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 http://narty-rowery-snowboard-skitoury-serwisoweporady-krakow.net/technologie-rowery.html widziałeś to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 W zasadzie chyba każdy porządny serwis ma to w Krk. Vario , Pogotowie Rowerowe, to co wyżej podane M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kramer Napisano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Rowery narty widziałem ale teraz koleś ma "narty" i nie chce mu się wyciągnąć narzędzia z szuflady... pogotowie niema takiego narzędzia jak mi potrzeba. ale sprawdzę ten Vario bike, dzięki. Vario bike tez niema takiego frezu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Kali nie ma frezu do główki ramy ? Chyba też przypadek a la narty rowery Zadzwoń do chłopaków z Sport Attack na AK , może mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 nie wiemczy narzędzia do planowania mieszczą się w 1 szufladzie. poza tym widziałeś jaka u Niego ciasnota? Poza tym to pewnia zaraz zacznie robić z rowerami - w końcu marzec już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.