Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kwestia ile chcesz wydać na tego Epicona ? Epicon zaproponowany w linku przez MokryxD jest dobrym rozwiązaniem . Jest to amor na rok 2013-14 Jeśli się nie mylę.

lekki-rower.blogspot.com

Napisano

Kwestia ile chcesz wydać na tego Epicona ?
 Na pewno nie tyle, ile trzeba dać w naszych sklepach. Poza tym brak u nas wersji na oś 9 mm. 700 zł za Epicona to moim zdaniem uczciwa cena :icon_cool: Mam tylko nadzieję, że w marcu będzie robione grupowe zamawianie z kupkolo.cz, w końcu zaczyna się sezon ;)  Warto dopłacić 200 koron (ok. 30 zł) do tłumienia odbicia, czy w tej klasie amortyzatorów jest to bardziej ozdoba?
Napisano

Pytasz czy warto jest dopłacic do tłumienia odbicia ? Odpowiedz brzmi warto . Epicon jest już na tyle dobry , że tłumienie odbicja to nie ozdoba .Rzeczywiście jest problem na oś 9mm bo już od jakiegoś czasu przeglądałem Epicony i wszystkie te nowe wersje były na oś stałą.   Ale jak coś wyczaję to dam znać .

lekki-rower.blogspot.com

Napisano

Warto, Warto zakupić epicona z regulacją tłumienia, A ponadto nie widziałem żeby epicon był bez regulacji tłumienia.

Tobie mówię, poczekaj do marca na Epixona RLR z 2015. Może w promocji załatwie tobie go w granicach 900zł. Naprawdę warto poczekac

Napisano (edytowane)

Wszystkie co są odemnie Amortyzatory są oryginalne oraz mają naklejki pod lakierem.

Fenthin tez to słyszałem. Według tej fotki na tej stronie co podałeś to już widać ze pokrętło blokady jest z XCR-a

Edytowane przez ACTIVIA