Arni220 Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Wczoraj miało być wolne, ale nie wytrzymałem, bo pogoda fajna. Dystans mały, ale głównie interwałowo przejechany. Wyszło 37km, AVS 34.0km/h, 180m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Wymieniłem pedały , manetki , odpowietrzyłem hamulec. Było tak jak myślałem , w zbiorniczku brakowało a do tego kilka pęcherzyków. Twarda klamka - kocham to Przednia przerzutka chyba umarła śmiercią naturalną , jak wrzuca dobrze to nie zrzuca wcale , jak zrzuca to nie wrzuca. Ustawiłem na redukcję a żeby wbić wyżej trzeba dociągnąć manetką i przytrzymać ale w najbliższym czasie czas na jej wymianę. Klocków pół metali nie zakładałem bo przy twardej klamce póki co jest dobrze Do tego chyba się gdzieś wybiorę żeby wszystko ładnie przetestować Edit: Spryskałem przerzutkę czymś typu wd i się ciut rozchodziła , ale to dalej nie to. W każdym razie 9 km testowo było. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Roboczy standard plus latanie do padłego autka - rowerowy wypad wakacyjny pod dużym znakiem zapytania ... i na ochłonięcie trochę rodzinnie po okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Dziś: 105,9 km ze średnią 25,9km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 no wlasnie wychodzę na rowerowanie,plan około 30km na 29erze w mieszanym terenie,ostatni wypad przed serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Jakoś przypadkiem musiałem przerwać trening i jest w dwóch częściach. Nowe manetki chodzą pięknie Z tyłu można szybko redukować i szybko podbijać , zmiana biegów stała się łatwa i przyjemna Byłem dziś u brata i jakimś cudem po licznych próbach i przestawianiu wózka udało się wyregulować przednią przerzutkę i też działa dobrze. Lewa manetka miała luz , rozebraliśmy ją i okazało się , że śruba się odkręcała - daliśmy drugą nakrętkę i jest dobrze. Obudowa się nie domyka ale kiedyś zrobi się to na loctite i będzie można normalnie zamknąć. Do tego w lesie się trochę zgubiłem i sobie krążyłem , ale wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś tylko wymiana kierownicy i mostka. No i trochę naszprycowałem swój rowerek żeby miał większego kopa Edytowane 29 Czerwca 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 roboczy standard i wieczorkiem z młodym około 30 km w tym z połowa terenowo, by dobił do 500 km w tym roku, a ja złapałem rekord prędkości... zabrakło 1,5 km do 50 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 późnym wieczorem jeszcze troche rekreacyjnie mieszczuchem z piąta planetarna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Wczoraj 70 km. z czego 40 po lasach puszczy kampinoskiej. Na własne życzenie umordowałem się jak koń na westernie, bo nie zmieniłem opon na teren, tylko pojechałem na swoich slickach (Kenda kwest). Puszcza to raczej tereny piaszczyste, było wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Dzisiaj 29 km, do i z firmy. Jakoś tak bez polotu. Straszna duchota. Niemniej zmusilem się do szybkiej trasy przez las i zrobiło mi się lepiej. Jednak mialem caly czas przed oczami czekającego w lodówce Pilsnera No cóż, jest kij, musi być marchewka. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 20 km z bratem i do tego gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pann Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Jak co dzień w tygodniu - 20 + 20 (do i z biura). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Roboczo, do Lidla, na działkę i powrót...koło 20 wskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 27km popołudniowej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 zbierałem sie jak sójka za ........ luneło i d........ po meczu będzie czyszczenie,no to tez cos rowerowego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Dziś: 82 km ze średnią 28,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Dziś tylko zmiana opon i wymiana haka przerzutki w Kellysie żony. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 przejażdżka z Tatą około 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Wczoraj: 103,1 km ze średnią 25,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Dzisiaj 52km ze średnią 20,5km/h. Teren mieszany. Upał dał się we znaki. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Pomimo wcześniejszych perypetii z autem ponad 400 km z rowerami na wieszakach i nocne już 10 km juz na rowerze po Stegnie plus plaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jako że do ramblera nie mam dostępu to zrobiłem 20 + interwały na stacjonarnym Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobeq Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 62 km ze średnią 25 km/h, ustanowiony nowy rekord na 50 km. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Wczoraj Mirów z Krakowa. Wyszło 174.2km i 1643m podjazdów. Trochę za gorąco, ale wyjazd wcześnie rano zdecydowanie ułatwił mi powrót. Na MTB nie jedzie się za dobrze takie dystansu, ale jak się nie ma co się lubi... https://www.strava.com/activities/627418295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi