FigoiFago Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Od piątku zwiedzałem z kolegami tereny Gostyninsko-Włocławskiego Parku Krajobrazowego. Wpadło 190 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone_Wolf Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Przejażdżka szosą po nieznajomej okolicy 41km, pod koniec trasy zrobiło się cross country i później wiadomo, woda, gąbka, szczotka i usuwanie całego błota z ramy, czyszczenie napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wczoraj maraton, jedna wywrotka z zakleszczonym łańcuchem i co gorsza, organizator nie postawił obsługi na ważnym rozjeździe i cały sektor 1 pojechał nie tak jak powinien. Łącznie ok. 30s straty mogło być. Z licznika 29km, AVS 23,2 km/h, 492m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wczoraj grupowe MTB 40 km, 560 przewyższeń z przygodami - przebita dętka, zerwany łańcuch i na koniec kąpiel błotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wczoraj maraton w Piekoszowie, próbowałam ambitnie zjechać słynny zjazd z Miedzianki, który ponoć jedynie Marek Galiński zjechał kilka lat temu. Ponoć zjazd został trochę poszerzony dla celów maratonu i w tym roku było nieco łatwiej zjechać, ale niewystarczająco dla moich nędznych umiejętności. OTB na kamieniach skończyło się szczęśliwie tylko siniakami, chyba mam więcej szczęścia niż rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Dziś 47km, AVS 34,8km/h, 220m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Dziś poz roboczym standardem jeszcze służbowo prawie 10 km... trochę czuć po wczorajszej życiówce mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wycieczka do Sobótki i na Tąpadła. 201km się nazbierało i kilometr w górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Dziś: 119,8 km ze średnią 30 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Troche po pracy ale o zachodzie słońca znów rodzinnie 12 km w tym sporo offroadowo... uczymy najmłodszego jazdy terenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Wczoraj czyszczenie i 5 km w sprawie wymiany kranu Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Wczoraj trochę terenu 31, km i 672 m przewyższeń. Na deser małe co nieco 8,3 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Katowice - Orzesze - Katowice Trasa fajna, przyjemna, w 90% poza głównym ruchem samochodowym. Bardzo dużo polnych ubitych dróg. Za koniec trasy wyznaczyłem sobie dworzec PKP. Ławeczka w cieniu i siedzenie przez 1,5 godziny z gapieniem się na pociągi, które osobiście uwielbiam Powrót szybszym tempem, ale bez przesady bo pr0sem nie jestem. 67 km 18,84 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Właśnie rodzinnie depnięte jakieś 8 km na światełkach Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Coś ostatnio mam wrażenie strasznie ciężko toczącego się roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 DZisiaj a może lepiej powiedziec wczoraj miałem słaby dzien cos mi powrócił ból dupska po 32km na MTB,mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Wczoraj czyszczenie roweru po poniedziałkowym wypadzie w teren. Z czarnego zrobił się szary. Malowanie nie do końca udane bo tylko pół roweru. Dodatkowo obniżyłem mostek o pół centymetra. Zobaczymy jak się teraz będzie jechało. Jak nie będzie padało to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dziś MTB po górkach i lasach, 71km, AVS 22,4km/h, 880m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Roboczo, nieco po pracy i z młodym na trening, a z najmłodszym leśny off-road z niezłym podjazdem....jak na niego zwłaszcza i po drodze 1000km w tym roku wskoczyło. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 23km spokojnej jazdy i korekcja wysokości siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Wczoraj: 100,7 km ze średnią 30,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Wczoraj 60,8 km walki z wiatrem na szosie ze średnią 28km/h, 504 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Do pracy w pośpiechu i po pracy też w tempie, bo kilka spraw na mieście... szkoda, nie byuło czasu rozkoszować się ulewą, rower i ja mokry do ostatniej nitki/linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Dziś pełen luz w walce z wmordewindem, 42km, AVS 29,8 km/h, 308m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lone_Wolf Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Wczoraj założenie 50+km, ale: Wyciągam rower kapeć przód, wymiana, 10 min i po kłopocie, wsiadam i coś trzeszczy i skwierczy, łańcuch źle przełożony (no debil, po czyszczeniu źle przez tył poprowadziłem), po 8km stop, bo mało powietrza z tyłu, buteleczka sprężonego pomogła. Zajechałem pod dom po 30 km nieco zdołowany. Dzisiaj założenie dojechać do celu i wrócić: Bez kłopotów technicznych czy pogodowych, ale zabiły mnie 7% podjazdy, nie dojechałem do celu (brakło 10km), ale wróciłem mimo wszystko zadowolony, w niedzielę ponawiam trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi