Arni220 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Dziś troszkę dynamicznych, krótkich podjazdów i ok. 20km fajnej tępóweczki. Łącznie wyszło 68km, AVS 32,8km/h, 535m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Dziś 22 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Wyrwałem się znów w nieznane. Była taka droga przy Wejherowskim parku którą kiedyś kawałek jechałem ale było późno i musiałem zawrócić. Jednak dziś cel był właśnie na tę drogę i było całkiem przyjemnie Tylko jak zwykle zanim znalazłem park to minęło trochę czasu W każdym razie dowiedziałem się czegoś o sobie - takie dystanse to nie problem tylko u mnie nie ma zbyt dużo tras tej długości. Gdy jechałem nie czułem nawet zmęczenia , za to gdy pojawiam się w okolicy domu to nogi zaczynają się buntować mówiąc "do domu" i nie chce mi się jechać dalej Gdy chciałem już wracać stało się to czego się bałem. Dojeżdżam do drogi a tam asfalt ... Nie miałem ochoty się tłuc 20 km asfaltem i postanowiłem zawrócić a szukając dojazdu do jeziora też krążyłem , stąd taki wynik ale się ciesze bo jak by nie było to pierwsza 50-tka jednym ciągiem http://imgur.com/a/McR0u Jezioro wyspowo jak by kto pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 33km z dziurką w przednim kole, ale powietrze schodzi bardzo wolno (połowa w dobę), więc nic z tym nie robię. Taki leń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Pierwszy raz na pumptracku nad Wisłą Zrobiłam kilka kółek, jest dużo łatwiejszy niż kazurkowy przed renowacją. Ale podczas oglądania nagrania z kamery na kierze to można dostać morskiej choroby https://www.youtube.com/watch?v=elRTH8Sw43M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Wczoraj: 111 km ze średnią 26 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrobb Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Wczoraj runda dzisiejszej gdanskiej skandii. 33 km runda + 10 dojazdy. W tym roku ewidentnie szybsza trasa niż w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Wyczyściłem po wczoraj , nasmarowałem łańcuch bo zaczął pod koniec piszczeć a teraz czekam aż sobie wsiąknie i potem przetrę. Chyba nie wybiorę się dziś na jazdę bo nie mam pomysłu http://imgur.com/a/7MrYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 wczoraj..czyszczenie napędu,zmiana łańcucha i tym razem...przeleciałem 25tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Jednak się wyrwałem , trochę wyszło i było dość przyjemnie Chyba czas zacząć takie dystanse robić jako standard bo jednak po 30 to już mało http://imgur.com/a/n0XqT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Wczoraj 46,4 km szosy ze średnią 28,4km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 15 km w tym po lesie z najmłodszym wieć i tak niezły wynik... a może jeszcze wyjdzie nocna solóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) Bikemaraton Zdzieszowice Mini, 24 km - 1:19:01, up 450m, m 245/578, połamany uchwyt kamery, pęknięta manetka, skrzywiona tarcza, siniaki i zadrapania. Udany weekend Edytowane 21 Maja 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Dzisiaj 65 km. podczas rajdu na orientację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Właśnie wykręcone 40 km, dobrze się dzień zaczął ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Wczoraj: 201,1 km ze średnią 26,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) Prawie 50 km ze średnia 20,43 Mam na liczniku 19 997 km, jeszcze 3 km i oblewam Edytowane 22 Maja 2016 przez no1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Dziś sporo tarek , ciepło że na każdym postoju fala potu jak z kranu , średnia niska bo teren zróżnicowany , zboczyłem w lesie ze szlaku i jechałem sobie jakimiś stromymi zjazdami a potem musiałem wracać pod górę ale nie jest tak źle. Miałem okazję sprawdzić technikę zjazdu - gleby nie było , kontrola była , czyli było dobrze. Blisko 140 km w 3 dni , to już całkiem zadowalający wynik Miał tam być jakiś zamek ale jakoś nie mogłem go znaleźć http://imgur.com/a/I7BFp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) Po nocnej przejażdżce, jeszcze 13 km z całą rodzinka a potem wymiana oświetlenia po słuczce najmłodszego ze starszym... i czyszczenie roweru plus przetarcie napędu z pyłu Edytowane 22 Maja 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Dziś jakiś tam maratonik MTB, wyszło nie najgorzej (42m), ale pozostał niedosyt, bo grupka z którą jechałem do 38km odjechała mi na ostatnich 9km o 2 minuty. Błąd żywieniowy, mogłem wcześniej żela przyjąć, a bazowałem tylko na izo. Niestety nagle jakoś przestałem jechać, albo oni tak jakoś przyspieszyli, że nie byłem w stanie zareagować nawet na płaskim mimo, iż wcześniej czułem większą moc od współtowarzyszy właśnie na takich odcinkach. No trudno, 10 miejsc poszło się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Weekend w siodle W sobotę 115km szoską i życiówka na trasie z domu do teściów (92 km w 3:03), sądziłam, że niepobijalna już dla mnie (wcześniejsza 3:07) ale jednak W niedzielę luźniejsze 55km po pięknych podsiedleckich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Wczoraj 17 km. Wybrałem się z nastawieniem takim żeby się porządnie zmęczyć. Tylko, że nie mam pojęcia co się zadziało. Nie miałem kompletnie siły, czułem się ocieżały i stad taki dystans. Postanowiłem wrócić do domu bo uznałem, że nie ma sensu w takim stanie jechać dalej. Dziś już było wszystko ok. 45 km w terenie. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idzik_kamil Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ostatnio mam trochę wolnego. Robię sobie po 50km dziennie, relaksacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Wczoraj luźne 48,3 km szosy z sąsiadem ze średnią 20,9 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Wczoraj rano służbowe 12km przez miasto (po drodze zaliczony tradycyjnie kopiec Krakusa), za to wieczorem 20km po lesie. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi