Supr_CK Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 W dniu wczorajszym raz słońce raz deszcz i tak w kółko. A że nie lubię jeździć w deszczu, to poszedłem wyczyścić rower. Dwa łańcuchy, przerzutki, kaseta oraz korba czyściutkie. Jak ten piach potrafi trzeszczeć brrrrr. Dziś zapowiada się ładna pogoda to po racy na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fibiusz Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Wczoraj deszcz, więc długo odkładana wymiana wymiana owijki stała się faktem. Wymieniłem czarną na żółtą, pod kolor ramy. Teraz mam najbardziej kiczowaty rower w powiecie. Dodatkowo skorzystałem z żelowych podkładek Pro, kierownice mam grubą jak ramię Arnolda S. Słabo to wygląda. :/ Oby bylo wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 wymiana linek i pancerzy Jagwire SL lex na shimano Sp 41, (manetka xt + przerzutka xt ze sprzęgłem) dużo lżejsza obsługa (od nowości tak nie chodziła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Szosowo 104km, AVS 34,0 km/h, 420m up. Dodatkowo maszyna umyta, założone laczki na sobotnie zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 33 km. w pięknych okolicznościach przyrody. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jakieś 10 km z kolegą. Prędkość coś około 15 km/h bo kumpel rady nie dawał. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Dziś tylko czyszczenie i smarowanie łańcucha. Jutro po pracy innej opcji niż wypad do lasu po prostu być nie może :-) Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Z najmłodszym ponad 7 km kręcenia, nauka awaryjnego hamowania, o roboczym standardzie nie wspominam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Dziś 45 km w piękny, słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Bardzo "ciekawy" dzień. Wypadki się mnie ostatnio trzymają tak samo jak wiatr w pysk. Na wf gleba i zdarte kolano , myślałem że nie dam rady jechać ale dałem. Za to przy wejściu w zakręt na asfalcie gleba , opisana będzie w temacie o glebach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Wczoraj: rozpoznanie terenu na jutro, 20 km w lesie wolskim w KRK, piękny poślizg na błocie i gleba. Dzisiaj: w zw z wczorajszym popołudniem zmiana tylnej gumy z racing ralpha 2.10 na tough tom 2.25. Design "na traktorzystę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Wymiana kierownicy w Peaku na PRO Koryak 720/9*/0mm oraz linki t. przerzutki w szosie. Niestety przy okazji w niewyjaśniony sposób rozerwałem gumę klamkomanetki I 80zł pójdzie się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 33 km w terenie przed zachodem słońca. Zgubiłem niestety korek od chwytów. Coś kiepskie te korki dodają do Esi. Lewego też pewnie niebawem zgubię Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Dziś: 204.8 km ze średnią 24,7 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Wczoraj wymiana kasety i łańcucha. Do tego 20 km. spokojnym tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 dziś skandia kraków mini miejsce 167/551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Dziś:102 z średnią 26.3 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobeq Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 50 km że średnia prędkością 20 km/h. Testy licznika Sigma 12.12 STS Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Wizytaz z rowerkiem najmłodszego w serwisie - problem z linka hamulca, potem w innym sklepie w końcu kupiony, tylny błotnik, motaż zmiana błotników u młodych, jazda ze starszym na mecz ligowy, przemoknięcie i powrót...no trochesie pokręciło, choc głównie nieduże dystanse z cześtymi przystankami....a mzoe jeszcze zaraz coś wyskoczy, bo już burze przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Dziś szosowo pościgane, najpierw ITT 40,3km/h, 4 w kat., a popołudniu start wspólny, ale już nie wyszedł tak jak chciałem. Ktoś pękł, ktoś puścił koło, zrobił dziurę w peletonie i na silnym czołowym wietrze nie było szans na samotne pospawanie, a samotna jazda mijała się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Założyłem stare korki do kierownicy. Miałem od rogów Accenta. Wieczorny wypad do lasu. Dystans 35 km. Ciepło i sympatycznie. Jak ja lubię taką pogodę [emoji4] Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 W piątek szosa 43,6 km ze średnią 29 km/h. W sobotę również szosa. 42,4 km pod wiatr ze średnią 25,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 39,5km. Trzy krakowskie kopce + zjazd w lasku wolskim Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 117km, AVS 33,1km/h, 649m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Dziś wspólnie z moją połówką 27 km po lesie. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi