Sansei6 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Powrót rowerowy z serwisu z nowym całym napędem, przerzutkami, linkami i co tylko. Później jeszcze z młodymi kilka km, póki co delikatnie żeby się trochę ułożyło wszystko Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 szosowo 47km z akcentem tempówki z rana. AVS 31,2km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Wczoraj szosowo 34,8 km ze średnią 27,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 szosowo 89km, AVS 29,4km/h, 640up. Dodatkowo to pierwszy test opon 25mm, było całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Dziś tylko odebrałem hamulec Avida z serwisu po wymianie płynu i odpowietrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Dziś: 80,6 km ze średnią 28,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Wczoraj 31,8 km w ternie. 775 m przewższeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Siedzę na zwolnieniu, pani doktor zakazała mi wychodzić na rower do końca tygodnia, bleh. Więc nadrabiam różnego rodzaju zaległości i między innymi zaległość z maratonu w Daleszycach polegającą na edycji dużej ilości materiału filmowo-zdjęciowego z tegoż Zmontowałam taki filmik, będący swojego rodzaju wideorelacją: https://www.youtube.com/watch?v=yFvgJpST48o Wszelkie uwagi i sugestie w kwestii montażu i obróbki mile widziane bo dopiero zaczynam się w to bawić Pozdr. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Na słońcu doszło do 25 stopni , miało być przyjemnie wyszło jak zwykle. Wiatr taki że momentami bardzo ciężko , raz nawet zszedłem do 2x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Dziś małe zakupy rowerowe. Widziałem też na żywo Krossa B8 Rio. Przyznać się muszę, że spodobał mi się, a mówiłem już że kolejnego Krossa chyba bym nie kupił. Ale gdybym miał wolną gotówkę to bym się mocno nad B8 zastanowił Wieczorem zmieniłem koszyk na bidon, wyczyściłem łańcuch i rano licże na jakiś wypad do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Mało ale jednak śmiganie na nowym napędzie, żyleta, roboczy standard i po różne rzeczy do nowego akwarium młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 dzisiaj 22,2 km w terenie i 576 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Dzisiaj tyle co nic , normalnie wstyd pisać ale za to zaliczyłem spektakularną glebę. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Dziś: 154,1 km ze średnią 27,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczpl Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 52,7 km ze średnią 31,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 treningowe 34 km ze średnią 24.6 km/h wbicie 802 kilometra w kwietniu mycie, smarowanie... @Marta fajny filmik, co to za kawałek leci na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) 800 km w kwietniu... ja od początku roku wbiłem 800 a sam kwiecień to około 150 . Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edit: A nie , jednak 231 w kwietniu. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Właśnie wróciłem z nocnej eskapady, po rodzinnych stronach, w których już nie mieszkam, 2 h i 30 km zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 89.56km, średnia 20,01km/h. Trasa mieszana, szosa, łąki, las. Dla każdego coś miłego Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Wczoraj 116 km . Trasa mieszana z Marek do Czerska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Krótko bo pomysłu na tresę brak ale może jeszcze się wybiorę na "poprawkę" Zauważyłem ciekawą zależność - im większy wiatr tym lepsze wyniki. Najszybszy odcinek kilometra na płaskim 1:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Jelitówka zmogła przez ostatnie 3 dni, ale i tak dałem radę pojechać w BikeCrossMaraton.pl z całkiem dobrym jak na okoliczności wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 69km. Jazda tylko z tylnym hamulcem. W przednim zerwałem gwint w adapterze - hamować się da na jednej śrubie, ale wtedy tarcza krzyczy bo zacisk się przesuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 @Marta fajny filmik, co to za kawałek leci na początku? Dziękować Kawałek Lamprey -The Grand Prize. Trochę ich nagrań jest na Spotify, na freemusicarchive jest sporo ich kawałków na zasadzie open license i stamtąd wzięłam do filmu. Pozostałe kawałki w filmie też ich. A z rowerowych dziś to chwilę pojeździłam na góralu a to dlatego, że w szosie wyrwałam sobie wentyl... Pozdr. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Wczoraj: 209,8 km ze średnią 26,6 km/h Edytowane 1 Maja 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi