Supr_CK Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Wczoraj 27,3 km z czego 19,3 km terenu i 346 przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Szosowo 74,6km, AVS 32,1km/h, 471up Czy ten wiatr zmieni kiedyś kierunek? Znowu dobre 50km wmordewindu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Też tak zawsze mam. Bez znaczenia gdzie pojadę to zawsze w pysk wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja dziś tak delikatnie. 45 km pojechałem odebrać pakiet startowy na Orlen Warsaw Marathon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 czyszczenie napędu,zmiana kapcia i teren teren teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dziś: 66,7 km ze średnią 25,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Wczoraj 21,2 km terenu i 531m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Pokręciłem trochę bez celu. Po wczorajszym bieganiu ból nóg trzymał dalej ale się "rozjeździł" Wydaje mi się że jadę wolno a jednak ciągle coraz szybciej Tak swoją drogą to chyba czas się zaopatrzyć w podstawowe narzędzia takie jak przymiar do łańcucha , klucz do konusów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Kolejne 43 km, niestety jeden z kolegów zjazd z Górki Szczęśliwickiej przypłacił złamaniem ręki i do połowy lipca w gipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Rodzinniei spacerowo na i z działki ale miałem jeszcze indywidualny sprint offroadowy dobre 20 min na maxa, wyciśnięte 8 poty tym bardziej, że napęd nadal nie wymieniony i chwilami na zbyt cieżkich, a chwilami na za lekkich przełozeniach, ale aby do przodu w dół i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 MTB po trasie przyszłotygodniowego maratonu celem rozpoznania i nauki trasy. Wyszło ok. 58km, 1400up, AVS 16,5km/h Co ciekawe, dwie identyczne pętle, a każda z innym przewyższeniem mierzone na Edge 500 i telefonie, od 748m, poprzez 637 i na 582 skończywszy, a wiem, że jest ok. 700m up. Tak dokładna jest elektronika i pomiar GPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Dziś: 211,5 km ze średnią 26,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Wczoraj jazdy było tyle co kot napłakał, ale za to syna rower ogarnąłem. Wymiana przerzutki i haka, linki, pancerze, czyszczenie i smarowanie napędu i wszelkie regulacje. Teraz jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Wczoraj z żoną 30 km w mieszanym terenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Wczoraj coś koło 90km w 6 czy 7 godzin. Taka tułaczka po lasach. Bliskie spotkanie z dwoma wilczurami [Dobrze, że właściciel był w pobliżu], bo jadąc ścieżką wzdłuż warty okazało się, że znalazłem się na prywatnym terenie [znaczy się wjechałem komuś na podwurko] o czym nie wiedziałem bo od strony rzeki nie ma płotów. Jak już zawróciłem w stronę domu to jakaś dziura w dętce mi się zrobiła. Dobrze, że mam duże laczki i dziura była mała bo udało mi się zrobić jakieś 40km. Pod koniec myślałem, że nie dam rady dojechać do domu bo już tak niskie ciśnienie było, że opory opony były naprawdę odczuwalne. Ale dzięki temu pierwszy raz miałem okazję zobaczyć jak przy tak niskim ciśnieniu opona "pływa" na obręczy w zakrętach [co wcale nie było fajne]. Dzisiaj na rower niestety się nie udało ale był mały serwis czyszczenie klejenie dziur, w kilku dętkach od razu i smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Wczoraj szosa 73,5 km ze śrenią 26,1km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Dzisiaj 38km, ze średnią 20.56km/h, Kraków - Tyniec - Kraków + kopiec Krakusa. Połowa drogi w deszczyku, a nawet lodowej kaszy. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Rege, trenażer 45 minut, bo ciągle pada coś z nieba. Dodatkowo MTB umyty, przesmarowany, wyregulowany i gotowy na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Dziś tylko mycie roweru bo wczoraj ładnie popadało w trakcie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Wczoraj relaksacyjne 25,6 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dziś do pracy, a po pracy do serwisu i Hex tam został do jutra na pełną wymianę napędu i przerzutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dziś zakupione spodenki z lidla te "za kolano" stopka do roweru z regulacją, (moja była zbyt krótka i bez regulacji) i w sklepie Martes zakupione spodnie SUDD TRAINING + 2 dzwoneczki (dla siebie i żony) i REESE OPASKA na uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 71,4 km ze średnią 21.4 km/h i max 56 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Szosowo 64,7km, 540up, 30,7km/h. Kilka interwałów na podjazdach, coś tam siłowego ciskania itp. zabawy. Całe szczęście uniknąłem gradobicia, było tuż, tuż, ale z konkret zlewy udało się uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dziś: 70,5 km ze średnią 28,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi