parmenides Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wczoraj ze szwGrem przejechaliśmy brevet w Pomiechówku. Na dodatek odrobinę nadłożyliśmy drogi, bo nie podbiliśmy kart na pierwszym punkcie. Wyszło 218 km z prędkością średnią 29km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Wczoraj podwójna porażka W końcu trzeba było przekroczyć te 100km oraz oczywiście zdobyć Rzeczkę. Wyszło 92km i skrzywienie wózka tylnej przerzutki (drugi raz) podczas ostatniego podjazdu - Żonka nie wypięła się i zaliczyła glebę upadając na napęd Było całkiem ciepło, licznik pokazywał nawet blisko 30 jak się nagrzał. Cała twarz czerwona jak bym z meliny wracał Informacja dla planujących zdobywanie (na cienkich oponkach): Na kilku odcinkach łataja dziury. Wszędzie jest pełno piachu i kamyczków. Samochody wzniecają ogromne chmury pyłu przejrzdżając przez to - nie da się oddychać (przez pół dnia jeszcze kaszlałem). Na upartego da się przejechać ale na pewno nie na raz - Rzeczka zdobyta to Rzeczka wzięta na raz Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Rodzinne 16,5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) 55km trekiem którego wczoraj skończyłem .Wiało momentami dość mocno ale jechało się dobrze. Trek po remoncie spisuje się znakomicie . Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Dziś wieczorne 16 km i odstawiłem łańcuch do czyszczenia na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Dziś: 67,33 km ze średnią 29,7 km/h https://www.strava.com/activities/284219108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wczoraj 70 po MPK, dzisiaj dokręcone 30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 dzis pierwszy raz od yrlopu swiatecznego 22 km. Pierwszy raz w tym sezonie w krótkich getrach kolarskich. Tego mi bylo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Dziś czyszczenie i smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dzisiaj wieje jak diabli - chyba tylko zmienię łańcuch na nowy i wyreguluję tylną przerzutkę w szosie, bo ostatnio się coś schrzaniło. Przy okazji ogólna konserwacja i mycie roweru. Chyba wystartuję w konkursie na najczystszy rower u mnie na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie wczoraj do i z pracy Na powrocie kapec z przodu . Dystans razem 24km . Dzisiaj przed pracą klejenie dętki plus regulacja hamulca z tyłu w giancie . Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Po pracy zauważyłem, że siodełko dziwnie mi sierusza, czyżby dowcip kolegów zpracy?! hmm :> Okazało sie, że poluzowane jest jarzmo... właśnie zrobione, a dystans standardowo roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 dzis 24 km, ale powoli czuje ze wraca moc z zeszlego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jutrzenka Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Dziś tak jak wczoraj, po pracy okrężną drogą do domku 20 km - a Stefan wiał tak, że w pewnym momencie jechałam wolniej, niż ludzie szli . Arcyciekawe doświadczenie swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Kupiłem wczoraj licznik Echo J-12 firmy Echowell, dzisiaj odebrałem rower z serwisu (serwis amortyzatora i przegląd całego roweru), za chwilę montuje licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 dzis 23,5 km. Denerwuje mnie ten wiatr. Wieje juz chyba 2 miesiac i coraz bardziej mnie to w... denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dziś: 58,92 km ze średnią 30,8 km/h https://www.strava.com/activities/286142775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 W tym i wnastępnym tygodniu mam bardzo mało czasu na kręcenie. Dzisiaj wybrałem się na złomku mtb do pracy - ok 45 km. Pięknie słoneczko świeciło, ale wiatr sponiewierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dziś: 60 km ze średnią 27,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 dzis 24 km. srednia coraz lepsza ale wiatr dalej mnie dobija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na dzisiejszej przejażdżce w końcu trafiłem na pierwszego nauczyciela 2 minuty bezsensownej wymiany zdań i jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz16 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 zrobiłem uchwyt do hamulca tarczowego w ramie bez mocowań jutro testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ogólne mycie roweru bo był zakurzony po ostatniej wyprawie, odświeżenie amorka brunoxem do tego czyszczenie napędu plus smarowanko łańcucha przed jutrzejszą wycieczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Mimo jakiegoś przeziębienia jednak roboczy standard przy silnym wietrze i jeszcze służbowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dziś 23km, w tym 8 km po lesie i przetarcie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi