trollax Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 30 po miescie ze średnią 28 podobno, ostre kołowidziałem jakiś spot kolarzy pod pomnikiem kopernika w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Dziś: 120,4 km ze średnią 27,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Wczoraj 41,2 km, śr. prędkość 27,5 km/h, śr. cad.95, śr. hr.161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuadDamage Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Przyjechałem do pracy jak codzień, planuję przeczyścić tylny amortyzator i jak będą chęci i wena to także coś z przednim zrobię chociaż nie wiem póki co jak do tego drugiego się zabrać, ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Wymieniłem śruby w mocowaniu mostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 45 km wczoraj 27 km/h średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qamian Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Opuściłem mostek o kolejne 5mm. Dokręciłem M520. Poprawiłem prowadzenie kabelka od licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Dziś czyszczenie, oględziny i smarowanie piast DT 350s i sterów. Jeszcze tylko napęd i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Od poniedziałku 192 km na 16-kg stalowym złomku, który ze względu na rdze, jest obecnie singiel spidem na przełożeniu 44-14, kołach 26x2.1… Pogoda podła, więc na razie nie wyprowadzam szosy. Dzisiaj 22 km, bo uciekałem przed upierdliwym deszczem. Odpuścilem bieganie w tym tygodniu, bo boli mnie jeszcze prawe kolano. Liczę, że jutro będzie lepiej (kolano i pogoda) i będę mógł rano wyskoczyć na szosę. Na dzisiaj już pas. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Zamontowałem pedały M520 i licznik BC16.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Odpowietrzyłem tylny hamulec. Okazało się, że wcześniej uszkodziłem uszczelkę śruby od odpowietrznika. O-ring wymieniony, więc mam nadzieję, że teraz będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Dziś 30,8 km, śr. prędkość 27,6 km/h, śr.cad 96, śr.hr.160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Dziś: 100,5 km ze średnią 26,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Spokojne 10 km z kumplem po okolicy , sporo gadania itp. Typowo jazda do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Dziś rano w lesie, we mgle 26 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 - Wymiana kulek w łożyskach tylnej piasty a zatem i serwis tejże. - Wymiana kasety na nową xt. - Regulacja tylnej przerzutki - Serwis sterów - Wymiana amortyzatora - Montaż mocowania błotnika przedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Trochę pokręciłem , pogoda już się robi całkiem całkiem więc czemu nie. Jazda bez rękawiczek i pierwszy raz nie zmarzły mi dłonie było około 7 stopni , prawie bezwietrznie. Najszybszy kilometr 1:42 , najwolniejszy 4:22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Dziś: 152,3 km ze średnią 27,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) @ Ychu O co chodzi z tą minimalną wysokością - 111 m , bo nie czaję Tak samo 1457 m w górę i 1470 m w dół na dystansie 20 km z fragmentem drogi krajowej Przecież to nie góry - jeżeli to nie przekłamania ( w co wątpię ), to proszę o wyjaśnienie. U mnie jak zwykle las - wczoraj 39,5 km, a dzisiaj 35,2 km. Według poprawnie ustawionego licznika średnia prawie 24 km/h , a na Stravie 23,4 km/h ( smartfon z androidem ). Może wypadałoby sprawić sobie jakiegoś Garmina Edytowane 13 Marca 2016 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Wczoraj wietrzne 49,5 km, śr. prędkość 25,5 km/h, śr.hr. 157, śr. cad. 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qamian Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Taki offtop - po co podajecie wartość średniej prędkości? Przecież to nijak ma się do... czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 To muszą być jakieś błędy bo przecież najniższy punkt PL to -1,8m. Tak samo włączam Endo , podobno działa lokalizacja a trasy nie rejestruje. Pomógł dopiero reset telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 po co podajecie wartość średniej prędkości? Przecież to nijak ma się do... czegokolwiek. Jedni podają, a inni nie. Bardzo Ci to przeszkadza PS Właściwie idąc tym tokiem rozumowania, to po co podaje się przejechany dystans, kiedy wystarczy napisać gdzie się było i co robiło. Niektóre osoby po prostu lubią porównywać swoje postępy, albo ich brak, bo to jest nie do końca wymierne. Licznik oprócz godziny podaje też kilka innych pomiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qamian Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ale się spinacie na tym forum... Zapytałem jedynie „Po co?” Średnia prędkość jako wyznacznik postępu? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jeśli trasy jedziesz te same to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi