Nikolaos Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Wczoraj 36 a dziś 29 km. w miejskiej dżungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wczoraj tylko 12 km w ramach Lutowej Kieleckiej Masy Krytycznej. Jak dziś nie będzie padać to trochę sobie pojeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dystans roboczy, rano piękne widoki w słońcu... a po południu zmiana standardowych przełożeń, by nie skakało za bardzo do czasu wymiany napędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 W ramach przygotowań do sezonu rowerowego tylko bieganie: 7,5 km, tempo 4:43 min/km. Mógłbym dzisiaj pośmigać na szosie, ale rower został na Śląsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dziś: 112,2 km ze średnią 27 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dzisiaj dystans podstawowy 36 km. a po powrocie Brunox do ręki i czyszczenie amorka, poza tym czyszczenie i smarowanie napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dzisiaj tylko montaż nowego siodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herculeska Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Dziś (wstaję codziennie o 5), zrobione już 40 min na rowerze spiningowym (w tym 10min interwałów w seriach 10sec do oporu, 20sec na ostudzenie), oraz 20 minut ćwiczeń siłowych - z tego filmiku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Wczoraj miał być asfalt (padał śnieg) ale był trenażer. Rozgrzewka czas 8:10 dystans 4,00 km, Trening czas 1:00:04, dystans 36,3 km, śr.hr 158, śr. cad 98, śr prędkość 36,3 Studzenie czas 7:46 dystans 2,00km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Postanowiłem skorzystać dziś z gotowej trasy. Okazało się , że w mojej okolicy jest ich około 35 w tym trasa maratonu mtb Kąpino , którą kiedyś mam zamiar się przejechać. Jednak dziś wybrałem coś bliżej. Sporo asfaltu co mi się nie zbyt przypadło bo sporo pod górkę i rower strasznie ciężko się toczył , podczas podnoszenia korby było słychać jak zwalniał , łapałem każdego stopa. Dojechałem do lasu i pomyślałem "wreszcie utrzymam normalną prędkość" a tu taki wał. Nie byłem wstanie utrzymać nawet 10 km/h , pomyślałem że coś jest nie tak. Schodzę , podnoszę tylne koło - robi 2 obroty i staje. Pierwsza myśl - byle nie piasta bo z nią nic tu nie zrobię. Okazało się że v-ka postanowiła się rozregulować , na szczęście skok klamki skracałem baryłką a nie na lince i dzięki temu mogłem odsunąć klocki od obręczy. Potem było gładko , była nawet fajna górka z której zabrakło mi przełożenia i prawie wjechałem w rów Zakręty , prędkość , zapatrzyłem się nie kuriera 'siódemki" i było blisko. Tylny hamulec już "naprawiłem" , wystarczyło pół obrotu śrubą od sprężyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Miało być dzis pojeżdżone, a niestety nie było Sypnęło śniegiem. Wymieniłem korbę na zestaw z osią zintegrowaną i wkład suportu. Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch, skróciłem go o dwa ogniwa. Ustawiłem zakres pracy przedniej przerzutki i ją wyregulowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 36 km., na zielonej strzałkę przy moim "ulubionym" skrzyżowaniu i przejściu dla pieszych i rowerów, dzisiaj znowu miałem szczęście (oprócz mnie jeszcze jeden pieszy),bo Pan kierowca mając czerwone uważał że zielona strzalka daje mu pierwszeństwo przed każdym innym użytkownikiem drogi, choćby nawet ten użytkownik miał zielone. Ech szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Dziś 47 km w terenie. Ekstra dzień, dużo błota i frajdy z jazdy [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Kręciłem dziś z jednym z braci , dużo nie było ale jazda raczej na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Dzisiaj tylko w jedną stronę 18 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ja dzisiaj 42 km po lasach i jeszcze zerwałem spinkę, na szczęście miałem zapasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Dziś: 200,1km ze średnią 26,6 km /h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dziś tylko 18,50 km jak jakiś emeryt. Dawno nie widziałem tylu ludzi na świeżym powietrzu, często poruszających się całą szerokością ścieżki...trudno wyminąć ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 30 km po okolicznych pagórkach, lasach, szutrach i asfaltach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zrobiłem 25 km ale przygód miałem kilka. Raz jakaś dziewczynka na rowerze wjechała mi w tylne koło ( za szybko weszła w zakręt ) , ładnie sobie pokręciłem między ludźmi w parku przy około 30 km/h. Przestawiłem endomondo na tryb "zawsze optymalizowane" przez co jakieś 7 km "straciłem" bo po chwili jazdy przestawało rejestrować. Ogólnie powinienem dziś "świętować" mija równo rok od zakupu roweru. Swój cel osiągnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 @Ychu gratulacje z osiągnięcia celu Dziś 43 km w lesie. Dużo pod górę. Fajna niedziela w lesie. Ciepło, słychać śpiew ptaków. Wiosna coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dziś 50km ze średnią 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 W piątek szybka zmiana na nowe koła i łańcuch i w drogę. Dystans 33,2 km, czas 1:19:00, śr. prędkość 25,3 km/h, śr cad. 91, śr. hr 159, 200m wzniesień Wczoraj najdłuższa moja wyprawa. Dystans 104 km, czas 4:17:45, śr. prędkość 24,2 km/h, śr. cad. 92, śr. hr 154, 786m wzniesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dzis o zachodzie słońca i trochepo ciemku z młodym takie tam cos ponad 10 km.. napęd pada ale jeszcze i skatepark zaliczony i różne mniejsze dróźki i bezdroża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollax Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 wczoraj 35km ostre kołodziś 50km również ostre koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi