Sansei6 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Rano spokojnie po śniegu, a powrót w śnieżycy.. super! Białe szaleństwo w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Zmieniłem kierownicę z prostej na giętą jeździ mi się odrazu lepiej nie bola mię w końcu nadgarstki wyczysciłem też napęd i nasmarowałem też łańcuch . Dystans 30km do i z pracy . Edytowane 15 Stycznia 2016 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 I jeszcze 40 min szaleństwa z młodym na śniegu i dodtkowo kulig rowerowy... rower + 2xsanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Wczoraj ponad godzina trenażera. 30 km zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Sansei6No to się dzieci pewnie cieszyły Już z tego wyrosłem , ale pamiętam jak się zawsze cieszyłem na takie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Wczoraj krótki wieczorny (16 km) trip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Dziś: 200,4 km ze średnią 26,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Impa - ostry wyryp. Ja w tym tygodniu tylko kilka godzinek na trenażerze i 33 km biegania. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Dziś więcej i to sporo więcej. Do tego 2 gleby i bezcenny komentarz trzech gimbusów którym się wydaje , że jak palą to są dorośli. Jadę sobie , mijam ich i słyszę za plecami "Ty chory poje**e". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 11km. po lesie. Fajnie się jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Wczoraj łącznie godzina i 40 minut na trenażerze 34,9 km. Był ogień i tak będzie do wiosny chyba że dorobię się 2 koła. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Supr_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Wczoraj 36,5 km na trenażerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Nowy tydzień nowy stary roboczy dystans, tylko dzis pięknie się śnieg zbierał na ramie Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wczoraj 30,6 km trenażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Niby roboczy standard.. ale zechciało mi sie pobić rekord prędkosci w luźnym śniegu.... niby szału nie ma, ale i bez przygotowania 25 km/h wyszło... wiem,z e jeszcze trochemogłem wycisnąć... mozę i by do 30 doszło... Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wczoraj 36,5 km na trenażerze. Jak mówisz o trenażerze, to znacznie lepiej podać czas jazdy i ewentuLnie czy było mocno, średnio czy lekko. Można też podać średnie tętno i kadencję lub rodzaj treningu. "Odległość" wykręcona na trenażerze nie ma bowiem żadnego znaczenia i o niczym nie mówi. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominium Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 46 km szosą nie suchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) 30km do i z roboty plus zmiana opon na kende knarly żeby po śniegu się lepiej jeździło . To wszystko wczoraj oczywiście . Edytowane 20 Stycznia 2016 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jak mówisz o trenażerze, to znacznie lepiej podać czas jazdy i ewentuLnie czy było mocno, średnio czy lekko. Można też podać średnie tętno i kadencję lub rodzaj treningu. "Odległość" wykręcona na trenażerze nie ma bowiem żadnego znaczenia i o niczym nie mówi. Pozdr Proszę uprzejmie: czas jazdy 70 minut. średni puls 141. Przełożenie 3/8, na trenażerze średnie. Kadencji nie podam bo czekam na czujnik - może jutro przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Przełożenie 3/8, na trenażerze średnie. To też nic nie mówi. Dla jednego przełożenie 3/8 będzie zupełnie inne niż dla drugiego (inne korby, inne kasety, inna wielkość koła), a moc na trenażerze średnia też nic nie mówi, bo różne trenażery mają różny wykres obciążenia. Podaj średnie tętno i czas jazdy - będzie git malina:) U mnie dzisiaj tylko bieganie - 7,3 km, tempo 4:44, avhr 158 - dwa razy prawie leżałem - bardzo ślisko i na chodnikach breja. Jak samochody nie jechały, to wolałem biec po jezdni (tego błota chyba nigdy nie dopiorę ze spodni i butów…). W planie był jeszcze trenażer, ale dzisiejszym zwycięzcą zostało piwo pszeniczne. I będę się tego trzymać do końca wieczoru. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Około 40 km w śniegu i łodzie. Nie chciałem tego robić ale musiałem zadzwonić po eskorte. Tera próbuje odtajać bo chyba odmroziłem sobie stopy. Jak będę na komputerze to wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 To też nic nie mówi. Dla jednego przełożenie 3/8 będzie zupełnie inne niż dla drugiego (inne korby, inne kasety, inna wielkość koła), a moc na trenażerze średnia też nic nie mówi, bo różne trenażery mają różny wykres obciążenia. Podaj średnie tętno i czas jazdy - będzie git malina:) 3 na korbie 42T/ 8 na kasecie 12T koło 26. Zakres trenażera 1-6. Używany zakres 2-3. Koło dokrecone max do rolki dla większego oporu. Tak ajk pisałem wcześniej czas jazdy 70 minut, średni puls 141. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Wczoraj 30km do i z pracy zmieniłem tez klocki hamulcowe z tyłu . Dzisiaj 40 km po okolicy . Edytowane 23 Stycznia 2016 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Wczoraj ~4 godziny na forum,dziś planuję co najmniej tyle samo. Ponadto rozmyślania nt jazdy na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misja98 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Doglądniecie roweru i jego napompowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi