siemalysy Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Dziś ze znajomymi 36 km w terenie. Było super. Nie przeszkadzał nawet mróz [emoji2] Swoje też robiło piękne słoneczko [emoji4] Edytowane 3 Stycznia 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Trzy dyszki nad Wisłę, średnia powalająca, po powrocie na bazę była chwila zastanowienia się nad sobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Dziś przerwa w jeżdżeniu. Zamontowałem uchwyt do nowej pompki. Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Przy okazji sprawdziłem dętkę bo uchodziło powietrze z przedniego koła. Winna była mała dziurka. Załatałem dętkę. Zmontowałem koło w całość. Rower gotowy jest na jutro :-) Edytowane 4 Stycznia 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Ranek zimniutki Ale standard roboczy wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Czas ocieplić wizerunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wg telewizora mróz ma niedługo odpuścić więc żeby się nacieszyć skostniałymi palcami wykonałem 50 km. Mietka faja jednak jestem bo w dwóch turach, rano i po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Kolejny mroźny dzień się kończy. Według prognoz to byłoby chyba na tyle - idzie ocieplenie i niestety będzie błoto. Jutro w centralnej Polsce w południe zapowiadają tylko -3°C i śnieg. Dziś w terenie 43 km i 490 m przewyższeń w temp. -10°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Rano -19 C ale bez większego wiatru luzik... roboczy standardzik trzepnięty Wprawiam się w oddychaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dziś 36,1 km w terenie, 420 m przewyższeń. Temperatura -7, brak wiartu, lekko pruszący śnieżek. Super pogoda na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Przez ostatnie dwa dni tylko trenażer, po godzince dziennie. Dzisiaj pewnie też, ale może wieczorem uda się pobiegać chwilę. Zrobiłem tez podsumowanie zeszłego roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Dziś 40,5 km w terenie oraz 554 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dziś 25 km po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dzis roboczy standard po śniegu...ślisko, ale jutro ma dosypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 45 km po niebezpiecznym asfalcie. Ślisko dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ostatnio tylko trenażer - jadę albo spokojnie, albo korzystam z filmów Carmichaela na Stravie (wymagana premium) i wtedy ostry wyryp. Od wczoraj mróz lżejszy i wróciłem do biegania. Na razie spokojnie: - wczoraj ok 10 km, tempo 5:09, avhr 149, kadencja 187 spm - dzisiaj trochę ponad 16 km, tempo 5:13, avhr 148, kadencja 183 spm. Jutro pobiegam z małżą i jakiś trenażer, a w niedzielę może jakieś mtb... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Roboczy standard, a oprócz tego trochę zabawy na śniegu, poslizgów i takich tam na boisku... tylko czasu małeo na wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) A ja odebrałem od chłopaków z za miedzy moje zabawki po serwisie i poskładałem wszystko do kupy. Jutro test w kochłowickim lesie Edytowane 8 Stycznia 2016 przez remel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 30 km po Kabatach, sympatycznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 A ja odebrałem od chłopaków z za miedzy moje zabawki po serwisie i poskładałem wszystko do kupy. Jutro test w kochłowickim lesie Mógłbyś napisać tu, bądź w osobnym temacie co było robione w Spider Sus.? Mam w planach wysłać im damper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Pełny serwis bez uszczelek bo były ok . Dopiero rok wiec dają radę. W dampetze okazało się że była fabrycznie uszkodzona podkładka w tłumiku. Wymienili tą podkładkę i tulejki bo miały luzy. W widelcu tez pełny serwis oraz zmienili mi skok na większy . Edytowane 8 Stycznia 2016 przez remel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 I jeszcze trochezabawy na białym z młodym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wczoraj 29,4 km po zaśnieżonym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Pierwszy trening z endomondo zaliczony. Spadło trochę śniegu (pierwszy śnieg u mnie) i chciałem z niego skorzystać. Nasza Polska młodzież Wynikami byłem nieźle zaskoczony.Tylko powiedzcie mi , jak mogę bezpośrednio z endomondo wstawić tutaj trasę itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remel Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ja właśnie w lasach [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Dziś Skocznia, telegraf, i ckbikeshop Byłem na stokach pooglądać narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi