Ipla Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 @@kantele, Gratulacje Ja dziś 45km w terenie,800m przewyższeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Ustawienie SAGu w amortyzatorze i przejechane 23km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 To ja w telegraficznym skrócie: szosę przed Świętami wypucowałam, w trakcie Świąt upaprałam, strzelając przy okazji dwa QOMy w okolicach Siedlec (kurna, jakaś bezkobieca okolica, żadna kobieta ze Stravy tam jeszcze nie zawitała, ja pierwsza) a poza tym od Wigilii testuję Garmin Virb No proszę, jak blisko... cóż znane mi kobiety rowerzystki nie kozystają ze Stravy, ale to głównie "dojazdowiczki" Żeby nie było, po za standardowych rannych ćwiczeń, roboczy standard, dziwne, że choć temp. podobna to rano jakby chłodniej, chyba mocniej wiało, albo wiecej mi sie pod wiatr ułożyło...cóż w tym roku jeszcze jutro rowerowo i tylko plan minimum wykręcony, nowego rocznego rekordu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Dziś: 41 km ze średnią 24,2 km/h od ok 10 kilometra zaczęło mi powolutku schodzić powietrze z tylnego koła..także,druga guma w tym roku! Edytowane 30 Grudnia 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Dziś wymiana zacisku sztycy. Do tego późnym wieczorkiem żona wyciągnęła mnie na krótkie 12 km kółko po okolicy [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Zdaje się, że dzisiaj było ostatnie 39 km. W tym roku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Sansei bywam tam okazjonalnie, Teściów mam w Siedlcach Nie bardzo znam tam trasy, patrze sobie po Stravie gdzie segmenty są i tam jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Rano -10 C zaliczone i w tym roku już większego mrozu na rowerze nie zslicze. Wszystkiego dobrego rowerowego na nowy rok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wczoraj łącznie 31.5 km ścieżek i asfaltu. Dziś ostatnie 29 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Wreszcie odczuwam klimat zimowy a mimo to warto jeździć - 36.58 km. W drodze powrotnej na małym stopie spotkałem z kumplem gościa, który jechał w klapkach Kubota bez skarpet....my year is complete ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Dziś już tylko dokręcenie do 17000 km w sezonie:172,4 km ze średnią 25,9 km/h ps.Szczęśliwego Nowego Roku! Edytowane 31 Grudnia 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dzisiaj ze szwagrem wjechaliśmy na Żar z przygodami. Mało kilometrów, sporo przewyższeń. Pod koniec jazdy szwagra dopadła bomba i musiałem go sholować samochodem. 73 km, w pionie ponad 2 km, średnia temperatur -5, ale na zjazdach sporo mniej... W tym roku przejechane 12600 km, ponad 44 km w pionie, najdłuższa jazda ok 327 km, sporo fajnych nowych dróg, kilku poznanych na trasie kolegów. To był fajny rowerowy rok. Szczęśliwego Nowego Jorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na 73km po asfalcie - bo tak zrozumialem o 2km w pionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dziś Noworoczne 20 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na 73km po asfalcie - bo tak zrozumialem o 2km w pionie? Tak, 73 km na szosach po asfalcie w górach. Wyszło ponad 2000 metrów przewyższeń. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Pytalem bo ciekawi mnie dokladna trasa. Ja ostatnio robilem objazd Babiej, 6 przeleczy po drodze i wyszlo 1778m. Jest tu nutka sceptycyzmu jak zostala skonfigurowana, bo mieszkam w gorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dziś tylko podsumowanie 2015 - wyszło słabiej niż w zeszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dziś po lesie 30,5 km i 433 m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dziś w nocy z żoną i kilkoma znajomymi spędzaliśmy rowerowego sylwestra. Pierwszy raz w życiu brałem udział w tak szalonej imprezie [emoji2] Dystans ~30 km. 8°C poniżej zera i do tego wiatr. O północy był szampan Piccolo i widok na wszystkie fajerwerki z okolicy. Dziś przed południem 45 km w terenie. Nowy Rok zaczął się rowerowo [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Pytalem bo ciekawi mnie dokladna trasa. Ja ostatnio robilem objazd Babiej, 6 przeleczy po drodze i wyszlo 1778m. Jest tu nutka sceptycyzmu jak zostala skonfigurowana, bo mieszkam w gorach. Jasne, rozumiem. Tutaj masz linka do stravy: https://www.strava.com/activities/460038793 Generalnie przełęcze Kocierska dwa razy, przełęcz Targanicka, góra Żar. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 W sylwestra 44km po okolicy w temperaturze -3 a wczoraj wyjazd z kumplem z samego rana przy temperaturze -7 wpadło 87km po różnym terenie jechało się dobrze mimo ujemnej temperatury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Dziś tylko 17,2 km po lesie bo mróz -9 i wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Tylko 5km bo -12.3 Edytowane 2 Stycznia 2016 przez dr_dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Dzisiaj 19,2 km. -11 stopni bez wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 40 minut na orbitreku, mróz 16 stopni zniechęca do wyjścia na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi