impa Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Dziś: 83,6 km ze średnią 26 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Do i z pracy ostatnio tylko po 30 km średnio dziennie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Tylko 37 km w nowych butach SPD plus dwie spontaniczne gleby na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygi83 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 93km asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Wreszcie wskoczyłem na szosę. OK. 101 km, avs 27,1 km/h. Niestety jechałem sam. Straszny był wiatr. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 W piątek 32,2 km w terenie. Wczoraj 21 również teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wczoraj w totalnym wietrze samotnie się urobiłem - 101 km, 27 km/h, niemal 4 godziny na świeżym powietrzu, w sumie z niewielkim tętnem, kadencja jak zwykle koło 90, ale zmachałem się jak mały Kazio. Wczoraj wszystko mnie bolało. Rano jednak już było dobrze. Odprowadziłem syna na turniej tenisa do jego klubu i miałem ze dwie godziny wolnego - zbyt mało, żeby pojeździć, zbyt dużo, żeby zmarnować. Poszedłem pobiegać. 15 km, 5:07/km, 1h 15 min biegania. Pogoda bajka jak na grudzień. Wieje, ale co tam - nie trzeba pędzić przecież. A kilka godzin na świeżym powietrzu da się wytrzymać bez zakładania tony ciuchów. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dziś: 153,2 km ze średnią 26,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wczoraj 34,3 km po górkach. Był ogień w nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dziś odebrałem rower z serwisu po wymianie sterów i jak się okazało po wymianie tylnego koła, które zostało wymienione w ramach gwarancji Po odebraniu roweru nie mogłem sie powstrzymać i zrobiłem mały przejazd przez kawałek lasu, park i później prosto do domu. Tylko 9 km, ale po prawie miesiącu abstynencji rowerowej nawet tak mikry dystans cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 A ja dzisiaj tylko smarowałem łańcuch w szosie, bo w sobotę jechałem z ćwierkaniem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dzisiaj wyczyściłem rower, po ostatnich jazdach w deszczu okropnie się ubrudził. Nasmarowałem stery, wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Jeszcze kontrolne 5km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wczoraj prostowanie haka tylnej przerzutki sposobem kolegi z forum rambolbambol . Hak wyprostowany idealnie przerzutka w końcu zmienia idealnie a nie żyje własnym życiem . Potem 37km na próbę . Dzisiaj dzień wolny od roboty wiec udało się trochę pokrecic 55 km wpadło pogoda piękna jak na grudzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Niby standard roboczy ale rano początek prawie zaczał się kosiakiem.. cosmi na zębatkach przeskoczyło przy starcie i ratowałem się telemarkiem... czyzby już po 6 tyś km kaseta i łańcuch do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dziś: 101 km ze średnią 28 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Wczoraj tylko 14,9 km bo zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Mgła taka, że trach wyjeżdżać na rowerze:) Poszedłem tylko rano pobiegać - 7 km w spokojnym tempie 5:15/km. Jutro jak nie będzie padać, jadę do pracy na złomku. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dziśrano ropboczy standard wydłużony o podwózkę młodego do przedszkola...a w zwiażku ztym opóźniony... nie wiedziałem,z ę o tej porze taki juzruch na mieście i jak to dobrze móc rowerem przebijać się szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dziś wieczorny wypad. Bryknąłem trochę ponad 30 km w sporej ilości również po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Moje niezmienne 36 km. rano i potem wieczorem taka mgła że można by kroić. Rower i jeździec mokrzy jakby w deszczu jechali. Ot uroki jazdy w ciepłym grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Wczoraj: 100,4 km ze średnią 27,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Wczoraj 28,2 km po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Wczoraj 2 godzinki w przerwie od pracy https://vimeo.com/148262069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 TrzecieKoło, może żeśmy się gdzieś mijali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Hehe, może Ja cały na czarno poza butami i kaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi