Supr_CK Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 dziś 22,8 km po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 30km po mieście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Pogoda się poprawiła, więc szybsze 21km zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziś ponad 60km spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Dziś: 101,1 km ze średnią 28,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 dziś 46,5 km po Green Velo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Dziś(14.11) już tylko dokręcenie do 15 000 km w sezonie 114,7 km ze średnią 26,4 km/h Od 80 km nie było łatwo-jakieś 20 minut postoju+stosunkowo niska temp.zrobiła swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Zabezpieczyłem rowery na sezon zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Ostatnio tylko biegałem lub jeździłem na trenażerze, ale dzisiaj wybrałem się rano na złomku mtb - w miarę ciepło (ok. 4 stopni C), w Lesie Kabackim mokro, niemal bez wiatru, co jest wielką nowością od kilku dni:) Super jazda. 45 km szczęścia:) pozdr Edytowane 16 Listopada 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Dzis tylko ~2 km do serwisu. Rower niestety zostaje tam do czwartku. Pogoda do jazdy niepewna więc trzeba wykorzystać ten czas na naprawę :-) Do wymiany idą stery, które podczas ostatniej jazdy zaczęły dość intensywnie i głośno hałasować co doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Przy okazji poprosiłem, żeby przysłuchali się dźwiękom tylnego koła, które delikatnie podczas hamowania wydaje dźwięki, które wg. mnie pochodzą od ocierających się o siebie szprych. Liczę na to, że uporają się z tym problemem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Dziś 2-krotny roboczy dystans, w tym na powrocie walka z wiatremi deszczem... super... a teraz w piwnicy mały serwis... tylko łańcuch przy cofaniu czasem sie jakby przycina, tzn. napinacz podchodzi do góry i dopiero przy maksymalnym jego podniesieniu "puszcza" i cofa się na łańcuchu, znów mozna chwilę pokrecic pedałami do tyłu i po jakiejś chwili znów powtarza sieto z przycinaniem... niech mi ktos przypomni co jest, znów regulacja potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Wczoraj 17,7 km po mieście. Wczoraj przyszły do mnie zamówione ochraniacze na buty. Wieczorny test zakończony pozytywnie. W nogi jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Dziś 24,8 km po miejskiej dżungli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 15km na telegraf i z powrotem. I ck bike szop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Byłem w serwisie odebrać rower. Okazało się, że rower jeszcze nie jest gotowy do odbioru i tylne koło trzeba wysłać do serwisu. Dobrze, że jeszcze koła są na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Dziś:100,5 km ze średnią 28 km/h Edytowane 21 Listopada 2015 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 W sobotę wieczorkiem 14,70 km. W niedzielę na szybko 25,6 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Wczoraj: 100,2 km ze średnią 27,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 68 km na 16-kg mtb, 24 km/h, piękna pogoda, ale dość zimno. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wczoraj wieczorem po lesie 20,4 km. Ciemno, śnieg w oczach, spotkanie z sarną. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wybraliśmy sie z dawno niewidzianym przyjacielem na mtb, po błotach wzdłuż prawego brzegu Wisły, gdzieś na wysokości Otwocka. Wróciłem jak kula błota, rower miał takie opory, że ledwo doatrłem do chaty. 61 km, avs 19 km/h i wszystko mnie boli. Temp poniżej zera, ale spora wilgotność powietrza. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Widać (po ilości wpisów w tym temacie na forum i luzie na szlakach rowerowych) dla co poniektórych sezon się skończył. Do rzeczy: przedwczoraj i wczoraj po 36 km. po miastowych duktach :-) wczoraj przy okazji zaliczona gleba krawężnikowo-samochodowo-zajeżdzająco-prędkościowa. Takie życie rowerzystów :-S temperatury wskazują, że w moim cross-ie chyba już pora zamienić slicki na opony z bierznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Zgadzam się. Coraz mniej ludzi na roweruch. A w ogóle te spojrzenia na rowerzystę w taką pogodę - nienormalny jakiś, w taka pogodę na rowerze, jak mu się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Masz rację, te spojrzenia, ale ja to nawet lubię, dzisiaj być wariatem to prawie jak komplement :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) Ja wczoraj machnąłem 35,5 km tradycyjnie po pagórkowatych okolicach Gaja, Ochojna, Mogilan, Bukowa i Libertowa, większość asfaltu, poza głównymi drogami, ale trochę szutru i błota też było. Sporo czasu zajmuje ubieranie i rozbieranie się, co zmniejsza motywację. Temp -2, może -3 stopnie, fajne doświadczenia z nowym sposobem ubierania. Dotychczas w takich temperaturach nie jeździłem. Spojrzeń innych nie widziałem, ciemno było. Edytowane 25 Listopada 2015 przez Blondas01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi