parmenides Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Rodzinnie z Małżą po Lesie Kabackim - 37,5 km. Wieczorem odwożę syna na tenisa, więc pewnie pójdę pobiegać w czasie, kiedy on będzie grał. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 dzis dobre 45 km w 90% fajne XC. Fajna temperatura i fajnie sie jezdziło. Po drodze zerwałem łańcuch a że nie miałem skuwacza to 3 km musiałem pieszo iśc do najbliższego serwisu ale ogólnie dzień na mega plus. Jutro licze na powtórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dziś:100,34 km ze średnią 28,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Wczoraj 28,42 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dzis 62 km glownie trasy mtb :-) Z nadzieja patrze na przyszly miesiac bo prognoza pogody dobrze sie zapowiada :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 22km po wejściówki ma Andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dziś po pracy założyłem błotnik przedni Race Fender Pixel. Zastapiłem nim zwykłego Race Fendera. Wieczorem 24 km po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Dzisiaj wyszło 64km z średnia 21,4km/h Suma przewyższeń za miesiąc październik wyszła 7524m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 29km jazdy na rozpoczęcie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dziś:112,7 km ze średnią 28 km/h No i padł mi dziś suport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 W piątek 8,5 km testowo , sobota 43,3 km i w niedzielę 15,4 km dla rozruszania kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Dziś: Oddałem rower do serwisu oraz byłem na filmie "Strategia Mistrza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wczoraj 22,2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Dojazd do roboty i z powrotem plus wymiana dętki w trakcie kaseta i łańcuch tez się kończą a do wypłaty daleko . Dystans 25km po mieście . Zastanawiam się coraz bardziej nad zmontowaniem singla na zimę . Edytowane 3 Listopada 2015 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 dzis 46 km XC. Oznaczenie tras na Rogoźniku tragiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Roboczy standard w przechłodzonej mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 31km wieczornej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wczoraj 24,2 km po lesie i mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wczoraj roboczy dystans 36 km. wieczorem mgła była taka że widoczność tylko na 15m. oprócz tego wymiana szpilek zaciskowych do kół na czerwone "neco". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 dzis bardzo dobre 43 km... duzo radosci było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dziś tylko odbiór roweru z serwisu-trochę kusi by iść na rower,ale chyba dam radę do jutra wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dzisiaj cały dzień w pracy: rano na uczelnię i do domu - ok 50 km; po południu i wieczorem na zdjęcia niemal w to samo miejsce - znów trochę ponad 50 km. Słowem: stówka na złomku mtb po warszawskich krawężnikach i Lesie Kabackim. Trochę mnie bolą kopytka i nadgarstki, więc jutro tylko godzina trenażera na lekko i godzina biegania wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Wczoraj musiałem zostać dłużej w pracy i jazdy nie było. Ale za to podregulowałem przednią przerzutkę oraz tylny hamulec tarczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Dziś: 191,6 km ze średnią 27,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Skromne 39 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi