impa Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Dziś: 100,1 km ze średnią 28,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pogoda nieciekawa, więc zdjąłem cały napęd i jutro wszystko wypucuje bo już rower usyfiony. Sciągnąłem z kół tarcze, opony i kasetę bo jutro dotrą nowe kółka więc będzie przekładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wczoraj 28km po okolicy trochę po lesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Roboczo i po pracy za różnymi sprwunkami... niby mokro ale bez ciagłych opadów i bez wiatru, wieć mzna by jeszcze wiecej sie pokręcić a tak z dyszka po mieście wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Dziś: Zmiana kół na zimowe+regulacja przerzutki i 70,5 km ze średnią 26,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 37 km.miastowej jazdy, smarowanie łańcucha i regulacja hampli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Dziś: 209,5 km ze średnią 28,12 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Wczoraj 26 km ( asfalt + las ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Zmiana tylnej opony w giancie plus regulacja tylnej vki . Potem 47 km po okolicy . To wczoraj wszystko . Przed wczoraj zamęczyłem tylną kende pękła na boku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W sobotę z kolegami podczas Tour de Warsaw 207 km. Troszkę się poobijałem i w niedzielę i dzisiaj tylko spacery Ale przynajmniej dzisiaj miałem okazję umyć dokładnie szosowy rower - włącznie z czyszczeniem napędu i szejkowaniem, myciem kaset we wszystkich kołach, zmianą owijki (po dwóch ostatnich upadkach i kilku tyś km była już nie do użytku dla mnie)…. Zwykłe koła szosowe wymyte, kaseta wyczyszczona założona ponownie i pewnie niedługo zawiozę je do serwisu do przesmarowania i lekkiej centry przodu. Założyłem na razie zapasowe górskie koła z kasetą 11-28 - na jesienne jazdy będzie ok nawet na płaskim. Do wiosny albo trenażer, albo te koła. Lub jazda na złomku mtb. Jutro zamierzam lekkie kręcenie na trenażerze, a w środę jakiś dojazd do pracy na złomku ok 45-50 km. Koniec tygodnia zapowiada się ładny, więc pewnie jeszcze wyskoczę na szosę raz lub dwa na krótsze jazdy. Oczywiście jak biodro nie będzie już boleć… . Fajny był ten październik, choć kapryśny i zimny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dziś: 102,6 km ze średnią 28,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ty chyba w ogóle nie zamierzasz zakończyć tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dziś przed południem założyłem błotnik Mucky Nutz Butt Fender i nasmarowałem łańcuch. Wieczorem wyskoczyłem do lasu pokręcić. Zrobiłem ~37 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) A to sezon rowerowy kiedyś się kończy? Dziś tylko roboczo ale w słoneczku i piękniej Złotej Polskiej Edytowane 26 Października 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sezon się nie kończy zima to wbrew pozorom bardzo fajna pora na rower. Dziś roboczy dystans 36km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Wczoraj wieczorkiem 30,68 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Macie Panowie rację - sezon się nie kończy, ale na takie szybkie i długie jeżdżenie, jakie uprawia Impa, to jednak już robi się zimno. @Impa jeździ typowo sportowo. U mnie dzisiaj rano była mgła - widoczność na 100m i temperatura ok 1 stopnia i nie zdecydowałem się na wyjście na rower szosowy. Oczywiście jutro do pracy pewnie przy takiej pogodzie spokojnie pojadę na złomku mtb, ale to jednak co innego Ja zaraz wskakuję na trenażera, a wieczorem żona coś mówi o bieganiu, więc może potruchtam z nią. Z biodrem już lepiej - nawet dzisiaj mogłem spać na prawym boku:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 25km po mieście dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 @parmenides-dopóki pogoda jeszcze dopisuję,to staram się w miarę możliwości pokręcić Dziś: 100,7 km ze średnią 29,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 wieczorem 22km i smarowanie łańcucha po powrocie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Wczoraj 38,3 km asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Do pracy i do domu - 50 km na złomku. Jutro wolny ranek, więc wyskoczę na chwilę na szosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Do pracy poprzez spadający zimny szron super powrót już spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pracowy dystans miejski 36 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wczoraj 28,41 km po miejskich dróżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi