Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Marca Mod Team Napisano 24 Marca @Greg1 O koniach nigdy nie myślałem, chyba że w dzieciństwie, podczas wizualizacji bycia rycerzem na cwałującym koniu Jakby ktoś był zainteresowany, to w Jaroszowej Woli mijałem boisko do polo - kiedyś widziałem jak grają, ale to droga impreza... To potencjalne hobby (na razie bardziej zachcianka - podobnie jak model RC w skali 1:10) jest rewolwerem - wiatrówką kaliber 5.5 mm (trochę kicha, bo koleżanka zrobiła pozwolenie na ostrą) Jedyny jaki miałem do tej pory, był plastikową zabawką, z którą przeżywałem serial "Na kłopoty Bednarski" Z psami i ich właścicielami bywa różnie - podczas tej samej jazdy dwukrotnie psy były przytrzymane, a właścicielki same zareagowały (jednej podziękowałem), mijałem też dwie kobiety z 3 -4 psami, ale te były grzeczne nawet bez reprymendy ze strony pań. Nie trawię natomiast, kiedy psy za mną biegną i się rzucają - wtedy puszczają mi nerwy... Cytuj
Maciorra Napisano 24 Marca Napisano 24 Marca Godzinę temu, Eathan napisał: @Maciorra błotniki to zbędny balast Są brzydkie i wkurzają, zwłaszcza jak się zahaczy butem o przedni przy jakichś ciasnych manewrach, ale do gravela co roku je montuję na całą zimę i cieszę się suchym zadkiem nawet jak pada deszcz ze śniegiem:) Cytuj
Sansei6 Napisano 26 Marca Napisano 26 Marca Chic mam jakąś awersję do wszelkich aplikacji śledzących, to dziś dałem namówić się synowi do zainstalowania aplikacji Aktywne miasta, zobaczymy Cytuj
wr81 Napisano 26 Marca Napisano 26 Marca (edytowane) Pike Ultimate zerówka i konwersja 150mm->130mm . Fabrycznego oleju było dość dużo, smar na kurzówkach również był obecny. Co Ultimate to Ultimate. Edytowane 26 Marca przez wr81 6 Cytuj
Wojcio Napisano Piątek o 19:40 Napisano Piątek o 19:40 Wymieniłem kółka w przerzutce. Zmiana z tulejek na łożyska doda mi 0,06km/h. Nasmarowałem łańcuchy żonie i córce, zaplanowałem trasę w Komoocie i jestem gotowy na jutro. 6 Cytuj
JWO Napisano Poniedziałek o 11:49 Napisano Poniedziałek o 11:49 Po dwutygodniowym urlopie, o 5:30 wsiadlem na rower i pojechalem do pracy. Nie wiem czy sie cieszyc, czy plakac 2 1 Cytuj
smw44199 Napisano Poniedziałek o 12:13 Napisano Poniedziałek o 12:13 Czyli przyjemne z pożytecznym 😁 Cytuj
Sobek82 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu W końcu ogarnąłem i oddałem Kands'a 🫠😉 Pozdrow'er 4 Cytuj
smw44199 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Te chwyty mają taki kolor, że za chwile będą wyglądały jak up... stół śp. Durczoka 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi