kazafaza Napisano Niedziela o 21:12 Napisano Niedziela o 21:12 Byłem na nocniku. Wieczornej rundzie z lampami a nie kaczce Foto sąsiada z którym nocnikowaliśmy. 2 2 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 21:16 Mod Team Napisano Niedziela o 21:16 Sorry, ale na tym nieostrym zdjęciu widzę oblicze klauna w niemieckim szyszaku 3 Cytuj
kazafaza Napisano Poniedziałek o 09:50 Napisano Poniedziałek o 09:50 Tak tylko piszesz bo pewnie jeździsz z pieluchą a nie na nocnik 🤡 Cytuj
spidelli Napisano Poniedziałek o 10:27 Napisano Poniedziałek o 10:27 13 godzin temu, KrissDeValnor napisał: niemieckim szyszaku A to nie jest dziedzc pruski? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Poniedziałek o 18:44 Mod Team Napisano Poniedziałek o 18:44 @kazafaza Mam pieluchę, więc jak mi się zachce, to walę w nią, bo zimno na zewnątrz, a tak jest przyjemnie ciepło - przynajmniej przez chwilę... Nocnik też mam - na głowie @spidelli + ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kent'a 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi