Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja dzisiaj znów bez jazdy na rowerze, ale z jazdą za rowerem. ;)
Byłem pooglądać na żywo malowania Giantów, które chodzą mi po głowie, z nadzieją, że to mi pomoże podjąć decyzję. I teraz jest jeszcze gorzej... :D
Wracając wpadłem też do sklepu, gdzie reklamowałem obecnego TCRa, obejrzeć ramę którą przysłali na wymianę. I okazuje się, że na żywo wcale nie wygląda tak źle jak w katalogu. To też nie pomaga w podjęciu decyzji...

Dodatkowo główny rywal TCR'a, czyli Orca M30i, jest o 2 tys. tańsza niż najtańszy z wybranych Giantów.
Pytałem też oczywiście o ceny i w Polsce za TCR Advanced 0 PC chcą 16k, a Pan Niemiec zaproponował mi niecałe 16,5k za wersję Advanced Pro 1 Di2. W ogóle, to ten drugi u nas w katalogu jest 2k droższy niż na zachodzie. Dymają nas bez SRAM Butter. :D

Jak rzyć...

8 minut temu, marcin_ostrów napisał:

Wiem , wybredny jestem ...chociaż to w sumie nie ja :D

He-he...się wpasowałem :D

• Mod Team
Napisano

Już miałem zapytać : co Ty taki wybredny ? Widzę jednak, że jesteś tego świadomy, więc nie pytam ;)

Ja niby nie akceptuję niektórych kolorów (biały kolor ramy absolutnie nie wchodzi w grę, czerwonego nie lubię), a jeżdżę jakimś takim rubinowo -buraczanym, który w dobrym świetle przypomina mi dziadowskie okleiny perkusji Polmuz :icon_lol: Powiedzmy, że przymykam oko i w półmroku nie widać - dobrze, że nie różowy :icon_cool: 

Streifen Oben Ungünstig polmuz drums Ministerium Messbar Dankbar

Może trochę za dużo jaśniejszych przebić - takim, to już chyba tylko po nocy :icon_wink:

Wczoraj terenowo - miejskie 55 km, czyli od POW na Żerań (wzdłuż Wisły z absolutnie minimalną ilością DDR), a potem powrót drugim -lewym brzegiem, bez zbytniego kombinowania, żeby za dużo km nie nabić, bo z planowanych +/-40 km jeszcze by się 70 zrobiło :teehee:

PS  z całym szacunkiem do marki Polmuz, która się reaktywowała, i mam nadzieję ma się dobrze