smw44199 Napisano Niedziela o 08:14 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:14 Ponad 25 lat temu miałem podobne opony w nowym Giancie (fabryczne) właśnie z takimi klockami po bokach opony. Wchodząc w zakręt na bruku przewróciłem sie tak skutecznie, ze do dzisiaj nie odważyłem się kupić takich jeszcze raz😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano Niedziela o 13:05 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:05 15 godzin temu, spidelli napisał: a poza tym, ślizgałem się ostatnio w dżdżu (jak kania) na glinie na Bontrażerach, więc zobaczymy, co potrafią Szwalbiaki Ja wczoraj chciałem sobie zrobić skrót płytową drogą przez pola bo już się zaczynało ściemniać i wyglebiłem bo najpierw mi się koło uślizgnęło no błocie i wpadło w szczelinę między płytami - opony Maxxis Receptor 700x40c. Rok temu, jak jeszcze miałem Tribana 100 to na zimę miałem Schwalbe Smart Sam 700x35c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano Niedziela o 14:25 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:25 Zrobiłem po tygodniu tę samą trasę leśno-polno-błotną i .... fatalne są te Schwalbiaki, kilka razy bym leżał.. Co z tego, że bieżnik agresywny jak opona za wąska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi