Nikolaos Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 36 kilometrów upalnej jazdy po mieście uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Dzisiaj do i z pracy razem 24km .Pogoda super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 88 km w pełnym palącym słońcu - było konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wczoraj wieczorne 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Rowerowo do pracy, na działke i wieczorkiem rodzinnie mały wypad i ponad 25 wskoczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 40km, doping kolarzy TdP na rundach w Katowicach, mam pamiatke - torbe bufetowa ekipy FDJ :) JUPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Z racji delegacji i braku pod ręką rumaka, zostaje jedynie trenażer na siłowni - 50km z średnia 32km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Dziś:rower odebrany z serwisu,a właściwie to sami go przywieźli do mnie:-)później pokręciłem z kolegą który jechał na rowerze "prawie" mtb,wyszło 62 km ze średnią 26,4 km/h :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Dziś rano wyczyściłem rower żony i oddałem do serwisu na przegląd gwarancyjny. Przejechane ma niewiele pona 1000 km, a już tylne koło wydaje dziwne dźwięki. Do tego suport sie luzuje i wg. mnie był źle zmontowany. Przesunięty ok. 5 mm w stronę korby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 35 km. W relacji dom-praca-dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Odebrałem rower żony po przeglądzie gwarancyjnym. Suport wkręcony prawidłowo. Z informacji pracownika nie było konieczności wymiany. Piski i dziwne odgłosy tylnego koła wg. serwisu powodowane były ocierającym klockiem hamulcowym. Wszystko zostało sprawdzone i wyregulowane. W weekend może uda się wyskoczyć z żoną na sprawdzenie roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ze względu na brak możliwości zabrania własnych rowerów na wakacje, wypożyczyliśmy rowery na wycieczkę z Władysławowa na Hel i drogę powrotną. Przejechane 72km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Około 40 km do tego smarowanie łańcucha , czyszczenie napędu i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dziś: 71,6 km ze średnią 31,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 35 km. W tych temperaturach taki dystans wydaje się być podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygi83 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 41km średnia 25km/h Mega skwar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 10Km....kiedy deszcz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Wczoraj i dziś po 30km do i pracy piękna pogoda nie chce deszczu wole słońce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzis troche jazdy w upał, naprawa znajomej licznika, rodzinny powrót, niestety z upadlkiem młodego, bo siepopisywał i w reazultacie jeszcze 2 rowery leżały.. ale po za obtarciami.... ogólnie ze 20 km wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 42km po ciemku średnia ~24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiaB Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 dziś 83,40 km. Trasa po polach i lasach: Dębogóra-Gieczynek-Pieczyska-Pestkownica-Szczuczarz-Stare Osieczno-Łęczyn-Wieleń i mnóstwo jezior po drodze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandit29 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 63 km, średnia 25 km/h. Ugotowałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Przyszły dziś paczki z rzeczami rowerowymi. Przed południem wymieniłem suport w moim rowerze. Stary, który już się kompletnie posypał nie dawał za wygraną i miałem ogromny problem z odkręceniem miski przy napędzie. Ale po kilku minutach walki udało się wykręcić. Po wkręceniu nowego za mocno go skręciłem i z bardzo dużym trudem obracała się oś. Kupiłem więc nowy i wymieniłem. Tym razem bez większych kłopotów Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch. Tym razem łańcuch przesmarowałem czerwonym Finish Line. Wcześniej cały czas używałem Shimano. W rowerze żony założyłem protektory na linki ochraniające ramę i przewody hamulcowe. Wymieniłem też chwyty na Dartmoor Race. Wcześniejsze jakieś Rometa bardzo brudziły dłonie. Po południu wpadło 34 km po lesie. Żar z nieba ale fajnie było wyskoczyć na rower po prawie tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 13Km, jutro wycieczka po wuatraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Wreszcie wsiadłem na swój rower po powrocie z wakacji. 32km przejechane, a jutro z rana zabieram się za serwis roweru. Głównie czyszczenie, smarowanie i drobne regulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi