Sobek82 Napisano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 Pokręciłem troszkę przy krossie, tylne koło idzie z polskiego sklepu ponad tydzień, tyle ile sobie w widełkach wysyłki zaznaczyli. Czyli, przyjęcie zamówienia, dwa dni zastanawiania, dwa dni pakowania, dwa dni nadawania i dwa dni dostarczania. W poniedziałek powinno być. :Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Wprawdzie wczoraj, ale czwarty wyjazd po półrocznej przerwie. Przy okazji serdecznie witam wszystkich Użytkowników po dłuższej nieobecności 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Olałem ostrzeżenia @Sobek82 przed porannym deszczem (pewnie mu się nie chciało wstać), razem z Żanetą zrobiłem mleczną dolewkę i ruszyłem w trasę. Wyrkęciłem prawie 71km'ów, z czego ostatnie 25 w... wykrakanym deszczu Generalnie fajowo było. Ręka/łokieć naprawiony - można jeździć. No i Skociszcze poznał nowego stalowego kolegę wykutego przez @Sobek82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 W końcu zebrałem tyłek i zrobiłem serwis dla zimowych kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Mleko się wylało i nabite zostało Tył rzutka do kross'a Koloru nabrała Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 @CoolBreezeOne póki jeszcze nie zaschło, wylej to goowno z opon i kup jakiś normalny uszczelniacz. I mówię całkiem poważnie, dostałem niedawno 0,5l w zestawie z oponami, a że nie miałem innego, to je wlałem - po miesiącu z uszczelniacza został przylepiony do opony twaróg i woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 @TheJW, oj tam. W tych oponach długo mleko nie pojeździ - @Sobek82 nie chciał mi przeglądu podbić, bo niby bieżnika zaczyna mi brakować 🙃 Jeszcze ze dwie jazdy i będę przyodziewał kółka w króliki. A jak tam mu-offowe mleko. Sprawdzałeś jak się ma po kilku jazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Wanilia nawet po roku nie zrobiła się w twaróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Takie słońce, że korzystając z wolnego nadrobiłem zaległości z weekendu w opaleniźnie i 4 h na rowerku po dość otwartych bezdrożach wyszło niecałe 50 km bo jednak większość czasu straszny wmordewind Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Kupiłem nowy tłumik dla recona, teraz jest blokada z manetki a nie z goleni co mnie zawsze wkurzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Moczenie w benzynie, uwalona jak Troll bagienny Poskładałem kasztana na tańszej grupie Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Założyłem oponki Conti dubel fighter III ,po czym zdjalem przednia i założyłem schwalbe racing ralph 2.1 . Ale chyba najlepiej byłoby jakieś 2.3 założyć szutrowki ,istnieje taka opona ? 29 ,szerokość 2.3 szybki szutrowy bieżnik. Żeby dość lekko się toczyła po szutrze i asfalcie .nie jezdze po błocie po piachach i korzeniach, normalnie kolarstwo romantyczne ,łykanie km .😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Schwalbe G-one 2,25, brałem dwie jak się trafiła okazja po 90 zł sztuka, mam je w Breezerze, wątek stalowy i Zfor. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 2.25 by chyba starczyło. Za 90 zł?!?!? Gdzie tak tanio dawali ? Dobra znalazłem. Fajnie to wygląda. Mają 2.25 ? Wyglądają delikatnie .może przez brak agresywnego biznika .zerknę na allegro ale wątpię żeby były w takiej cenie . Edit. Nie ma wszystko cienizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Chciałeś na szutry, asfalt i leśne ścieżki 🫢 Pozdrow'er 😘😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Byłby bardzo dobre 😬😬😬😬 Nie kupiłeś przypadkiem z 8 par zeby się podzielić później? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Niestety, żona była zdziwiona że para skarpet kosztowała niemalże 180 zł 🥹🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Niestety żony często dziwią się dość niskimi cenami niektórych części rowerowych wyrwanych gdzieś okazyjnie jednocześnie nie dostrzegając masakrycznie wysokich z naszego punktu widzenia cen kolejnych torebek, bluzek, tudzież innych bucików na wiosnę 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 10 minut temu, Sobek82 napisał: Niestety, żona była zdziwiona że para skarpet kosztowała niemalże 180 zł 🥹🤣 Na szczęście Żonka rozumie moja pasję 2 minuty temu, Greg1 napisał: Niestety żony często dziwią się dość niskimi cenami niektórych części rowerowych wyrwanych gdzieś okazyjnie jednocześnie nie dostrzegając masakrycznie wysokich z naszego punktu widzenia cen kolejnych torebek, bluzek, tudzież innych bucików na wiosnę 🤣 I to się nazywa legalizacja zakupów, kochanie dawno nic sobie nie kupiłaś. Torebka ,bluzka ,itd . I wtedy ty kupujesz nowy gadzet dla siebie skoro ona kupiła to i ty 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzisiaj 50 km po Warszawie. Jak się nie pochoruję, to będzie sukces. Zimne powietrze mocno drażniło mi gardło. Orzeszki z rodzynkami dały mi cudowną formę i żadnej sraczki 😅 Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez teotym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2023 3 rundki po trasie XC Rokitnica https://connect.garmin.com/modern/activity/10988020729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Szkoda mi tej dziecięcej korby z Kross'a Spróbuję zrobić 🐎 wersję do NW. Pozdrow'er 🥹😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Miało być krócej, miałem być 2 godziny wcześniej w domu, miało starczyć jedzenia... Nic z tego nie wyszło. Wbrew planom zrobiłem 95 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) W końcu zabrałem sie by zajrzeć do zapadek, bo skubane potrafiły "strzelić" co jakiś czas. A tam: Nie wiem, co o tym myśleć? Wyczyściłem i przesmarowałem dużo mniejszą ilością smaru DT. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez vincek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teotym Napisano 1 Maja 2023 Udostępnij Napisano 1 Maja 2023 Dzisiaj tylko 65 km - ale tak miało być. Trasa sprawdzona, żeby nie władować się w centrum w jakąś kretyńską manifestację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi