FigoiFago Napisano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja jeszcze gniotę na trenażerze, ale w środę wybrałem się na mały objazd po okolicy i wpadł jeden PR na Stravie. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Cytat Ja jeszcze gniotę na trenażerze, To tak jak ja . W Tour de Livingroom przekroczyłem 600km . Lockdown chyba szybko sie nie skonczy (pewnie w maju) wiec jeszcze trenażer będzie na tapecie. A pogoda u mnie rowerowa 20-25 stopni i pogodne niebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Patrząc na wiadomości, to masz co tam jeść żeby kręcić na trenażerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) @skom25 W moim wieku to czlowiek tyje nawet od oddychania . Jeszcze mamc co jesc, ale za dwa tygodnie bede gotowal zupe z nogi od kszesla Jeszcze nie jest zle, ale niestety przyszlosc nie wyglada optymistycznie ;( Jak przestane sie odzywac, to piszcie do Amnesty International Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez JWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 W ogóle co Cię do Chin ściągnęło? Praca, miłość, przygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Cytat Praca, miłość, przygoda? Główny motyw to praca. Oczywiście przygoda tez, bo bez ciekawości jak to będzie, nic by z tego nie wyszło. Milosc juz byla (i jest) polska wiec nie miała wpływu Przeprowadziłem się z rodziną, żona i dwójka małych dzieci. Dzieci dorosły, zrobiły maturę i wróciły do Europy, I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie COVID ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Miseczki suportu z czewronych na srebnere, czewrone, nowe burzyły koncept, smarowanko kule sterów, haki tiki taki Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Wczoraj mnie delikatnie poniosło, ale tylko delikatnie - 88 km głównie po lasach : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Cytat Wczoraj mnie delikatnie poniosło, ale tylko delikatnie - 88 km głównie po lasach Mnie w sobotę trochę bardziej poniosło 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 @KSikorski Wariat Czas brutto ? Przewyższenia są realne ? Wiem, że teren pagórkowaty i można nastukać, ale tak z ciekawości ( żeby się upewnić ) pytam. Muszę się kiedyś tam wybrać z rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Tak, to jest czas brutto. Samej jazdy 11:24, przewyższenia z czujnika barometrycznego, więc zbliżone do rzeczywistych. Koledze z podobnym licznikiem wyszło około 3700m. Jak byś chciał wpadać to zapraszam na objazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Dzięki, ale nie wiem, czy dojechałbym do połowy Pewnie sporo zależy od tempa i warunków - w upale bym odpadł, a wlaściwie nawet nie próbował... Tak przy okazji : jakie żarcie i picie ( rodzaj + ilość ) ? Ja wczoraj tylko batonik Go ON Energy po 2 g. ( 4 g. jazdy, 20 min. stałem ) + 0.7 l wody ( piszę tylko, bo wiem, że niektórzy wcinają równo i zalewają się litrami ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Ścieranko, siodełko, zębatko, kasetko. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 W dniu 11.04.2022 o 10:03, JWO napisał: Wczoraj złapałem kapcia... na trenażerze. Brawo po raz drugi!! Kapeć na trenażerze. Tylko teraz strzeliła. Napompowałem do 100PSI (opona do 103) i przy 40km/h wystrzeliła Zdjąłem dętkę i oponę odnalazłem przyczynę. Kiedyś pękła mi szprycha (kilka tysięcy kilometrów temu), a taśma ochronna się zwulkanizowała, więc wyciąłem w niej otwór (jeżdżę na dętkach) i niczym nie zabezpieczyłem. Co ciekawe, przy innych szprychach widać wgłębienia w taśmie. Niektóre prawie przecięte. Widocznie taśma nie wytrzymuje takiego ciśnienia. ;( . Trzeba będzie zakupić nową. Na razie zabezpieczyłem izolacją . Najwyższy czas przejść na mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Już widzę jak to mleko będzie sikać z dziur przy 100 PSI 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Kółeczka, łańcuszki. prze rzutki. Linki, pancerze i lokowanie produktu. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja to mam 🤬pecha. Drugi raz w tym roku strzeliła mi szprycha, tym razem przy nyplu (sam nypel jest luźny) - w dodatku na tylnym kole, tym które 3 miesiące temu było wymieniane na gwarancji. Noż 🤬 - czy w dzisiejszych czasach naprawdę tyle rzeczy robi się z gównolitu? Najgorsze, że prawdopodobnie przejechałem tak ok. 5-6 km (podczas zjeżdżania z krawężnika o wysokości ok. 1-2 cm usłyszałem dziwny dźwięk, podobny jakby do tego przy przeskakiwaniu łańcucha, choć pewnie to szprycha uderzyła o łańcuch) - zorientowałem się kilkaset metrów od domu spoglądając w czasie jazdy na koło zauważyłem, że koło trochę bije. Mam tylko nadzieję, że to nie stało się wcześniej, bo łącznie zrobiłem ok. 25 km. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 W dniu 25.04.2022 o 20:18, KrissDeValnor napisał: Tak przy okazji : jakie żarcie i picie ( rodzaj + ilość ) ? 7 żeli energetycznych, 6 drożdżówek, 3 batony, 1 kawa i 6 litrów izo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Poskładałem Retro Monstercrossa Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @mulek1985 Spokojnie, ja ze 3 dychy przejechałem bez szprychy i gitara - pewnie gorzej by było, gdyby strzelały kolejne, ale to już musiałbym mieć podwójnego pecha, albo dużą masę i robić nie wiadomo co. Teraz mam dwie pofalowane szprychy i jeżdżę z nimi już długo, ale mam zamiar w końcu je wymienić (na przeglądzie zerowym zapomnieli, albo olali, mimo że zgłaszałem...) @KSikorski Serio, aż tyle ? To jakieś pit stopy w sklepach musiały być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Cytat To jakieś pit stopy w sklepach musiały być To był wyścig, więc były 3 bufety na trasie + 2x uzupełnianie płynów w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Odgruzowałem sprzęt po zimie. Niestety remonty nie pozwalają na ruszenie w teren wcześniej. Może jutro uda się gdzieś wyskoczyć na mały rozruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 @bogus Serio ? Ja traktuję sam siebie (poniekąd) jako rowerowego casuala (raptem 1.5 k w tym roku), ale Ty ? Wybacz, ale straciłeś w moich oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 No niestety, ale ja w tym roku okrągłe 0. Liczę, że od wakacji będzie lepiej, ale to czas pokaże 😉 może jeszcze zyskam w Twoich oczach 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mulek1985 Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) Ja w tym roku zrobiłem już ok. 1,2 tys. km - w śniegu, deszczu, słońcu, a nawet w czasie gołoledzi Edytowane 2 Maja 2022 przez mulek1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi