chudzinki Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Dzisiaj pożegnanie lata . 35 km po okolicznych lasach. Uwielbiam ciepełko . PS. Znalazłem hydrant w środku lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2019 A ja nie lubię takich temperatur ( u mnie było około 30 stopni ) i żegnam upały z radością - mam nadzieję, że już nie wrócą, bo jednak kiepsko się kręci w tej zupie i to mimo chowania się w lesie ( dzisiaj 52 km ). Lubię za to przedział 15 - 20 stopni i na to czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 A ja odkryłem trasy między Międzylesiem i Otwockiem i wpadła setka ... w tym super ścieżka nad Swidrem ... Temperaturami nie zarządzam więc nie marudzę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Września 2019 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Dziś nie wiele (nie licząc nocnej jazdy) około 8 km na działking. Ale podsumowując wakacje - najmłodszy zrobił około 600 km przez wkacje, starszy młody niespełna 700 km, a ja ponad 800 km. Głównie to było po różnych terenowych ścieżkach plus miejskie dojazdy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdytaM Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 A ja wolę jak jest chłodniej Dzisiaj mam wolny dzień i 30 km zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Byłam przypadkiem, Skybike Radom na Chrobrego. Pomacalam i nasycilam się fajną atmosferą dobrego sklepu. Polecam. (w końcu pooglądać mogłam te wszelkie modele graveli fuji...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 W czwartek jazda ze Szklarskiej Poręby do Harrachova i z powrotem. Wyszło 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 28 Września 2019 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 71 km. podczas XII edycji Orientacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Ależ mnie dziś wichura z ulewą trafiła, dobrze, że choć park był po drodze i bezpieczne drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Października 2019 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Jesienne 25 km, chwilami niezły wmordewind. Cóż trzeba się przyzwyczjać. I smarowanko, bo jesienne myszki zaczynają piszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 21 Października 2019 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Wczoraj 28 km i oraz pomoc w budowie trasy MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Października 2019 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 W sobotę 62km, wczoraj 47km, dziś niestety tylko 20km. To trzeba mieć pecha do kwadratu - złapać 5cm gwoździa w lesie i mieć na zapas nową dętkę z dziurą. Po 7,5km spaceru dorobiłem się dwóch pęcherzy na piętach jak 5zł. Dobrze że szwagier poratował i przyjechał po mnie bo nie wiem jakby się to skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Sansei6 Wydaje mi się, że podczas wichury żadne drzewo nie jest "bezpieczne", a jak wieje, to najlepiej schować się w lesie FigoiFago Mam nadzieję, że ta budowa była legalna provayder Kurde, to Ty bez roweru się możesz wykończyć na amen U mnie wczoraj ok. 60 km po lasach, w bardzo dobrych warunkach - 20/19 stopni, sucho, ale nie pyląco, więc nogi właściwie czyste, a jakieś suche piachy i szutry po drodze były ( rower tylko trochę przykurzony ). W sobotę się jakoś nie mogłem zebrać, ale za to planuję wykorzystywać w tygodniu pogodne wieczory na jakieś szybkie 40 - tki ( cokolwiek to znaczy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 21 Października 2019 Udostępnij Napisano 21 Października 2019 (edytowane) 5 godzin temu, provayder napisał: To trzeba mieć pecha do kwadratu - złapać 5cm gwoździa w lesie i mieć na zapas nową dętkę z dziurą. Po 7,5km spaceru dorobiłem się dwóch pęcherzy na piętach jak 5zł. Dlatego przeszedłem na mleko i nie żałuję : ) Nawet łatki nie pomogą jak w oponie siedzi jakieś niewidzialne małe świństwo. Teraz, KrissDeValnor napisał: tygodniu pogodne wieczory na jakieś szybkie 40 - tki Tylko się nie przywiązuj : ) Bo będziesz jak ostatni wagon w odjeżdżającym pociągu :/ Edytowane 21 Października 2019 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 22 Października 2019 Udostępnij Napisano 22 Października 2019 @KrissDeValnor oj tam od razu wykończyć Po prostu łapię każdą okazję do pokręcenia, choć przyznam, że im bliżej końca roku tym bardziej odczuwam przetrenowanie @wkg pomysł warty rozważenia, choć miałem epizod, że rozciąłem RaceKinga na boku ok 1,5cm (rozdarta opona) i nie wiem czy mleko by to uszczelniło. Spacer miałbym chyba podobny. Póki co opona podklejona łatą od środka i jakieś 7kkm na niej już zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Dzisiaj jesienne czyszczenie roweru, teraz można wyjechać na ulice ponadto montaż manetki X01 Eagle. Na sucho jest bajka, zobaczymy co będzie w trakcie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Tylko przeprowadzka roweru na nowe tymczasowe lokum... cóż zmiana łańcucha na zimowy i ogólne przygotowanie roweru na zime jak najszybciej potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Zmiana łańcucha na "zimowy", smarowanko, zmiana baterii w liczniku i wymiana pedalów na platformy Shimano PD-GR500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Oświeć mnie, czym się różni zimowy od letniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Ma już trcohę przejechane w poprzednią zimę i w tą na dobitkę pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Ceną Tak jak koła czy kaseta : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 (edytowane) Widział zimę /edit Dzisiaj 64 km ( asfalt + szuter mix ) 600 m w pionie, tylko ta temperatura.. wyjeżdżałem było 8 stopni ( w słońcu ) zrobiło się 10 w ciągu mniej niż godziny, a w połowie trasy zaszło słońce i zrobiło się 6 stopni. ( kurtka optymalna dla 7-9 stopni - wąski zakres - 10 stopni już ręce się zaczynają lekko gotować, a 6 stopni już lekko chłodno. Na granicy komfortu - ale za 30 pln na wyprzedaży w Lidlu to nie ma co narzekac Edytowane 30 Października 2019 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 A ja 63 km, przewyższenie niewielkie - jak to na Mazowszu. Jakoś pod wiatr wiało a z wiatrem przestało Po mokrych liściach czujnie ale Barzo wciąż więcej umie niż ja się odważę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2019 SoloTM Musisz moderować tempo, albo zmienić kurtkę PS Ja się czaję na piątek - chciałbym też strzelić 60 +, a co z tego będzie, to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Ja się czaję na niedzielę - na Szczeble w Kampinosie - nigdy nie byłem a podobno super traska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi