provayder Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Wczoraj 70km ze średnią 25km/h. Miało być mniej ale zabłądziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Cóż, roboczy standard i korzystając ze świetnej pogody, nie za gorąco i nie za wietrznie 10 km z najmłodszym, takiego różnego kręcenia, niestety jakimś trafem nauczyciele jeszcze coś zadali, wiec trzeba było wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 W zeszłym tygodniu trochę posmigane ale mało za to wczoraj zobaczyłem ze Continental Race King zakończył karierę po około 600km przecięcie na boku oplotu wymienona na Maxiss Ikon 26.2.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Roboczy standard, a potem szybko do rowerowego na małe planowane zakupy, a pospiech, bo jakismecz miał być w tv czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Wczoraj 19km po pracy jechało się super mimo dosc mocnego wiatru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Roboczy standard, plus trochę szaleństwa i szukania ciekawych miejsc do jazdy w mieście w tym sprawdzanie trochę offroadu, no i 20 km stuknęło Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Wczoraj objazd po okolicznych lasach Wyszło 61km w 2,5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Jakoś w tym roku wolno idzie..., w końcu pierwszy i oby nie ostatni tysiączek, ponadto smarowanko i szykowanko wszystkich rodzinnych rowerów na wakacje. I jeszcze naprawa przedniego blotnika, bo porostu odpadł.. po 8 latach blaszka mocująca się ulamała, akoswykombinowałem zastępstwo. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 W czwartek założyłem nowe opony do roweru, a dzisiaj 31 km. wokół jeziora Niegocin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Dowiozłem rowerki w całości na wczasy, niestety koledze sie to nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Co się stało z rowerami kolegi? Ja wczoraj pierwszy raz w życiu wiozłem rowery na dachu i miałem trochę obaw z tym związanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Zerwało mu cały bagażnik rowerowy z dachu. Był jakiś uniwersalny, ale wg producenta miał pasować do jego modelu auta. Prędkość była "tylko" 100 km/h ale trafił się chyba bardzo mocny poryw wiatru. Szczęście, że było to bardzo rani, ruch dość mały i gościu z tyłu zdążył zahamować. Rowery poleciały przypięte do oderwanego bagażnika na ulicę. Coś tam z mocowaniem do dachu musiało być nie tak. W efekcie najbardziej ucierpiał jego rower, siodełko, przednie koło, opona, dętka, przedni amortyzator, klamka od hamulca zawinęła się w literę "c', upadło na jego rower, pozostałe to scentrowane koła, jakieś tam połamane plastiki...potem akcja na 4h, zabezpieczeniem tego, szukaniem nowego bagażnika, teraz ma Thule dedykowany i dopasowany. Szarpnęło go po kieszeni, a oprócz napraw rowerów, czeka jeszcze blacharka dachu, tylniej klapy i jednego boku w aucie. I tak było baaaardzo dużo szczęścia w tym nieszczęściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 U mnie obyło się bez problemów, choć przyznam, że pierwsze kilometry byłem trochę zdenerwowany. Ja kupiłem belki Cruze oraz uchwyt Wishpbar WD200, rower mojego kolegi jechał w uchwycie Thule 591. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 W końcu po naprawach prawie w pełnym składzie na wieczór o zachodzie słońca 14 km, dla sprawdzenia sprzętu, oczywiście było też trochę indywidualnej jazdy w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Gdzie kręcisz kilometry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Obecnie na dwie rodziny między Sianożętami, a Kołobrzegiem, świetne ścieżki, choć jak na takie rodzinne jazdy ciut za wąskie, bo tych szybszych i mniej zdolnych nie brakuje jak to na wczasach i bywa czasem bardzo blisko i niebezpiecznie. Ale polecam. Dziś 28 w pełnym składzie. Co jak na rozbieżność wiekową i hmm w stylu jazdy uważam za całkiem niezły rezultat. Do tego bardzo silny zimny, północny wiatr, a trasa w bardzo wielu miejscach "otwarta na morze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Przedwczoraj 37km po okolicy wczoraj 22km po pracy dzisiaj 20km też po pracy zaliczone a jutro wolne to znowu będzie jazda i to mnie bardzo cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Wczoraj 25km zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Wczoraj 52km ze średnią trochę ponad 27km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Dziś 63 km w 2:44 hrs Dolina Prądnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Dziś po południu walcząc z silnym wiatrem, parkiem linowym do Gąsek, nieco się doświetlić i powrót, różnymi leśnymi i ekipa prawie 30 km dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Przez ostatnie 7 dni 150 km w okolicach Giżycka. Teren wymagający, można się zmęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Rozjazd przed jutrzejszym maratonem w Kielcach (21km, ok. 50 minut, tempo rekreacyjne). No i jak zawsze przed zawodami - mycie napędu (testowałem przy okazji chemię od sponsora). Jak to u mnie zwykle bywa na tym się nie skończyło i zrobiłem szybki serwis sterów, bo coś mi w nich ciągle strzela i szlag mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Dzisiaj prawie 47 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 W dniu 30.06.2018 o 21:24, TheJW napisał: Rozjazd przed jutrzejszym maratonem w Kielcach (21km, ok. 50 minut, tempo rekreacyjne). No i jak zawsze przed zawodami - mycie napędu (testowałem przy okazji chemię od sponsora). Jak to u mnie zwykle bywa na tym się nie skończyło i zrobiłem szybki serwis sterów, bo coś mi w nich ciągle strzela i szlag mnie trafia. i jak tam wyscig? tez bylem, jechalem Fan, bardzo fajna trasa, podjazd pod Telegraf na dzien dobry bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi