parmenides Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Szosa 68 km, avs 31 km/h, wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dziś: 192,6 km ze średnią 29.5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Wczoraj 35 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dziś: Wymiana kół na nowe+opony oraz wymiana klocków hamulcowych.Jutro regulacja przerzutki i można śmigać dalej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dzisiaj do i z pracy razem 30 km plus regulacja tylnej zmieniarki w giancie . Wczoraj za to 55km po okolicy w większości po lesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 15 w jedną i z powrotem 15 [emoji4], później jeszcze 6 i dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dzis po za roboczym standardem i wyskoczeniem z młodym do zoologicznego oraz kilkoma jeszcze sprawunkami, rodzinny wyjazd noca na światełkach ponad 30 min kręcenia po ciemnych zakamarkach miasta... ogólnie pewnie ponad 15 km wskoczyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Wczoraj 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 64 km ze średnią 23,8 km/h co jest moim najlepszym dotychczasowym tempem. Jednak grubasek też może troszkę pocisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dziś 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) A ja tylko 25km dziś bo kobieta kierowca skasowała mi tylne koło [emoji35] Edytowane 6 Czerwca 2015 przez saint66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Wczoraj rozgrzewka 23 km. A dzisiaj 41 km - wjazd na Chełmiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dziś: 98 km ze średnią 27,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Z kolegą @marcz24 trasa z Nowej Iwicznej, do Konstancina, Gassy, Góry Kalwarii, Warki i Grójca. Wyjechaliśmy rano przed 8.00, żeby uniknąć upału. Wiatr w jednąstronę nam przeszkadzał, a w drugą ułatwiał. Spaliliśmy się od słońca. Piękny dzień i piękne drogi z Warki do Grojca. 130 km, avs28 km/h. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dziś 89,5 km głównie trasa mtb, średnia 22,1 km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Wczoraj, czyli w piątek rano wymiana hamulców z Avid DB1 na Shimano Deore BR-M615. Z tyłu również wymieniłem tarczę na Shimano SLX. Przewody hamulcowe trochę za długie, ale postanowiłem je zawinąć i podwiązać. Sam na razie nie chcę się brać za skracanie ich, a w serwisie jest bardzo gorący sezon i terminy są odległe. Później po południu z narzeczoną 50 km-owa rundka po okolicy. Dziś natomiast z rana czyszczenie napędu i shake łańcucha w moim krossie i kellysie mojej połówki :-) Po południu pojeździliśmy po okolicy. Dystans ~40 km. Po kilkunastu kilometrach pękła w moim rowerze szprycha przy piaście w tylnym kole i koło zacżeło bić. Chyba trzeba się rozejrzeć za mocniejszymi kołami i powoli na nie odkładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Wczoraj ,33km po dziś serwis mojego gianta czyszczenie napędu regulacja tylnego hamulca plus wymiana klocków Zmieniłem też tylną zmieniarke na deore DX zamiast alivio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 W czwartek 32 km, wczoraj 17 km i dzisiaj 42 km. Po dzisiejszej jeździe wychodzę na dwór, patrzę, a w tylnym kole powietrza brak Dobrze, że nie wydarzyło się to gdzieś na trasie bo pompkę miałem, ale dętki czy łatek niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Dziś 20 km po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wczoraj miałam pokręcić sobie spokojnie 2h w tlenie ale popełniłam grzeszek biorąc na przejażdżkę Szkota do lasu, zamiast pójść na szosę No i wyszły interwały zamiast tlenu bo "o, może pojadę na skarpę" albo "o, jaki fajny podjazd z korzeniem", albo "a może by tak skoczyć na pumptrack na Kazurce", albo "e... no jeszcze jeden raz, ostatni" albo "...eeee. no jeszcze raz, no..." )) Banan na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AOLEK Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Dziś prawie 10km średnia 27, ale zmokłem do suchej nitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 + 75km, zakup 5L rozcieńczacza ekstrakcyjnego i shake 3 łańcuchów i mycie 3 napędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 dzis fajnie bez wiatru, dopiero pod koniec zaczeło wiac. Wiec wpadło 32,3 km ze srednia 25,4 km/h. Ale srednia byla by wieksza gdyby nie jakis mój zamuł do polowy trasy.... jade i jade i powoli. Wkoncu mówie sam do siebie "wujek, albo jedziesz albo idziesz " wiec wybrałem jazde i poniżej 29 km/h nie schodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Krótki wypad do lasu na stalowym złomku mtb. 34 km, avs 25 km/h. Uwielbiam ten rower, bo wozi mnie czasem do pracy, zabiera mnie na rodzinne wycieczki, ratuje dzień - jak dzisiaj i nie daje się ukraść, bo kto by go chciał oprócz mnie... Słowem: 15 kilo szczęścia za 400 zeta. W czerwcu przejechane 570 km. Nawet nie wiem kiedy. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Wczoraj zaraz na stacie zlapana guma Dzis wypad do sklepu po detke , latki , mozna smigac dalej, 10 km drugim rowerem do szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi