FigoiFago Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Wczoraj nędzne 8 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Wymiana wkładu pressfit z Truvativ GXP na Token Ninja GXP BB841T - 41. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez next 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Zrobiłem wczoraj małą pętelkę, tak 25km. Problem w tym, że nie było czym oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Ponieważ dziś deszcz pada także poziomo, to zrobiłem mały serwis napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Coś tu strasznie cicho? Ja oprócz codziennego jeżdżenia to dziś w końcu założyłem najmłodszemu licznik Sigmę 1200 prezent od Mikołaja i sobie podkleiłem nóżkę, bo mi się chowała, skręcała to już może teraz mnie nie będzie wkurzać, a jutro podsumowanie tego roku rowerowo. Rodzinne zaliczenie km ale u mnie wyjdzie gorzej niż w poprzednim, już to widać. To wszystkiego dobrego rowerowego w nowym roku wszystkim, dużo pozytywnych km na Waszych dwukołowych rumakach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Zagląda ktoś tu jeszcze? Zgodnie z zapowiedzią podsymowanie, do pierwszego licznika trzeba doliczyć 928 km, bo komuś "się skasowało jakoś". Wiem, nie powala, ala jak na sporo rodzinnego kręcenia... ale z najmłodszym ze średnia około 10km/h..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Witam wszystkich i o zdrowie pytam dawno mnie tu nie było ale obiecuje poprawe . Rok 2017 zakończyłem słabym wynikiem 3 tys km więcej nie dało rady przejechać . Ale w tym mam ambitne plany zobaczymy co z tego wyjdzie . Dzisiaj serwis sprzętu czyszczenie i tym podobne . Pozdrawiam forumowiczów wszystkiego najlepszego w nowym roku . Edytowane 1 Stycznia 2018 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 W 2017 roku wykręciłem mój rekord rocznego przebiegu czyli 3655,5 km. Mam nadzieję, że w tym będzie 4000 km. Aby to zrealizować to dzisiaj przejechałem 13 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Dziś rozpocząłem nowy sezon, na razie skromnie 25km w nie co ponad godzinę. Od przed świąt walczę z przeziębieniem, zaważyło to trochę na zeszłorocznym wyniku, no a dzisiaj juz wysiedziec nie mogłem. Podsumowanie rowerowania w 2017 Łącznie udało się wykręcić 4853km w czasie 212:47min. Sezon trwał cały rok, zacząłem z małym falstartem na początku stycznia a skończyłem w połowie grudnia. Wiem, że niektórych z Was te dane nie powalą ale ja jestem naprawdę zadowolony z dystansu. To ponad 2kkm więcej niż w 2016 roku. - najdłuższy dystans – 62,15km – rajd Bike Orient Wieruszów, i 62,14km – trasa Natura2000 - najdłużej w siodle – 3:52:55min – rajd Bike Orient Wieruszów - najlepsza średnia – 27,65km/h na trasie 42,5km, 27,39km/h na trasie 52km - najlepszy miesiąc - lipiec 692km W połowie roku wymieniłem rower - i tak Krossa Black Edition 6.2 na małym kole zastąpił Kellys Gate 30 na dużym kole W 2018 na pewno chciałbym pokonać 5kkm w roku i może zaliczyć jakaś trasę pod 100km. Po za tym chciałbym więcej z córą pojeździć, wkręcić ja jeszcze bardziej w rowerowanie. Wszystkim forumowiczom życzę osiągnięcia celów w 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Zlokalizowałem miejscówkę na hopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Extraks Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Wczoraj zrobiłem około 20 km na rowerku. Pogoda była tak ładna, słonko. Ale się ludzie dziwili Dochodzili do siebie, po nocnych imprezach, a ja na rowerze śmigałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Wczoraj pojechałem do pracy rowerem. Chyba diabeł mnie podkusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Czemu? Ja jeżdzę codziennie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Rano była ładna pogoda, a jak wracałem do domu to zaczął sypać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Wczoraj wykorzystałem "okienko pogodowe" i w ramach testu moich nowych spodni przejechałem ok 20 km po w miarę przejezdnych leśnych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 FigoiFago Oj tam oj tam , nie raz rano bywa ładnei a po południu śnieg, deszcz, zawierucha... ja tam zawsze sprawdzam pogodę, by odpowiednio się ubrac, ale jazdy nie odpuszczam Właściwie to wczoraj po pracy, zauważyłem,z ę nie mam jednego z odblasków na pedałach.. a to mocne pedały i jak je skręcałem, wydawało sie, ze odblaski będą trzymać... dziwne, nie pamiętam bym gdzieś przywalił... Ostatnio krótkie dystanse, ale w dość czybkim temopie i głównie po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 udało się stuknąć wspólnie z Piką 20 km w niezłej brei. Efekty deszczowych poranków i wieczorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Pierwsza w tym roku rodzinna przejażdżka. Niby nieco ponad 10 km, ale ze sporymi zrywami na tempo i ściganiem, ostro I w słońcu i po przerwie powrót na pełnej "elektrownii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Pierwsza stóweczka w tym roku. Wcześnie..nawet gdy ostro trenowałem to działo się to najwcześniej pod koniec lutego. No ale trzeba wziąć pod uwagę, że zim nie ma już od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 lewocz Oczywiście stóweczka szosowa U mnie pierwsza jazda od 24 listopada - 33 km w niecałe 1,5 g. po lesie. Trochę za szybki początek, więc lekka lokomotywa, a potem przez moment nawet mi się niedobrze zrobiło , ale na szczęście przeszło Niewiele brakowało, bo prawy chwyt musnął dosyć grube drzewo..., zresztą nawet gdyby było cienkie i badylowate, to niewiele by zmieniło. Poza powyższym, to całkiem OK - miejscami trochę błota i ogólnie raczej ślisko na tańczących Ralfach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Szosowa..w teren jakoś mnie teraz nie ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 W końcu wziąłem się za składanie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtour Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Umyłem po miesiącu, bo już były problemy z rozpoznaniem marki, a jutro rozpoczynam drugą setkę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Z wczoraj. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Taki tam pierwszy w tym roku meski wypadzik Dziś z racji wiatru i chłodnych warumnków na spokojnie... tu jeszcze rozgrzewka w cywilizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi