saint66 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 I wzajemnie życzę i przeziębienie kysz [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dzisiaj 73 km na szosie avs 30,6 i potem 22 km bardzo spokojnie na mtb przez Las Kabacki. Piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 już mnie ta pogoda w jukej dobija... wieje jak nie wiem.. Nie wiem czy uzbierało sie jakieś 7 dni normalnej, fajnej pogody... Ale 32.1 km wpadło. Jak jechałem z wiatrem to na płaskim na mtb rozpędziłem sie do 58.3 km/h ale musiałem przychamować bo zbliżał sie zakret 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj tylko przetarcie ramy z kurzu po ostatnim 60km wypadzie, mycie opon, smarowanie łańcucha i regulacja przerzutki tylnej Edytowane 2 Czerwca 2015 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Bieszczady nadal piękna pogoda więc rower rower [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dzis standard dom - szkola - dom . Wieczorem 30km na odstresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Wczoraj: 63 km ze średnią 29,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Wczoraj : 37 km. asfaltu, Brunox-owanie amora, Smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeeek07 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 77 km dzisiaj na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Roboczy standard, ale przy wyjeździe z pracy ktosmi zrobił niezłego psikusa, myslałem, ze hamulec mi się zaciał, a tu ktos tak przesunał mi błotnik, ze blokował koło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 dzis standard 32,1 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie 40 pogoda dopisuje [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś przed południem wymieniłem opony i siodełko w moim rowerku [emoji3] Od dziś jeżdżę na oponach Continental Race King. Siodło natomiast wymieniłem na Bontrager Evoke R. Po południu ~60 km po okolicy.Słoneczko, ciepło, termometr pokazywał ponad 31 °C. [emoji1] Wszystko świetnie ale ten wiatr. Mam go już dość [emoji19] Edytowane 3 Czerwca 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dzisiaj po pracy 27 km i w tym grill nad rzeką ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Do pracy i z pracy 46 km na stalowym złomku mtb przez ścieżki rowerowe, chodniki i las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Nocny wyskok na rowerowy spacer z Luną w drugiej godzinie nowego dnia... ciepła noc, piekny ksiezyc, dystans niewieli (11km) ale w ciemnościach... prawie jakby liczyć podwójnie Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Wczoraj nie miałem czasu, więc napisałem dziś. Przeziębienie znikło. Za to pojawiło się piszczenie (brzmi jak myszka). Nie przejmuję się tym, gdyż już przyzwyczaiłem się do skrzypiącego siodełka. Przejechałem około 11km, w około godzinki z średnią około 11km/h. Taka tam przejażdżka wieczorową porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Też miałem nocną jazdę ciepło było księżyc w pełni w obie strony było 16km [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Jakoś przedwczoraj 22km po nocy w lesie na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Smarowanie łańcucha ( za pomocą silnikowego 5W30 ) i wiadomo czyszczenie zębatek itp. Teraz czas na test leśny. Edit Łańcuch chodzi bardzo miękko i cicho Chyba nawet lepiej niż po wyjeździe ze sklepu. Jedynym jego minusem jest to że zrobił się czarny i już nie wygląda tak ładnie ale nie zbiera zbytnio brudu jak na razie. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezi2 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Przeszczep wszystkich części od mojego starego stalowego Gianta do nowej alu ramki ... upi udało się zejść poniżej 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 37 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Najmłodszy mnie wyciągnął na 9 km.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 68km rekreacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 dzis mniejszy wiaterek i zaraz lepiej sie jezdziło dzis 33 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi