Nikolaos Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 18km. asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dziś: 71,42 km ze średnią 30 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dziś czyszczenie i smarowanie łańcucha i 28km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Pogoda dopisała i udało się z młodym wyskoczyć na 26 km - trochę drogi, trochę Lasu Kabackiego. Potem wymieniłem koła na nowe w szosie, wyregulowałem hamulce do nowych obręczy i jutro mogę zrobić próbną setkę. Nowa obręcz DT 440 Asymetric. Kinliny się nie sprawdziły, byłem na nie zbyt gruby. Skończyło się Giro, trzeba poczekać na małe Tdf. 4 tyś w tym roku przejechane. Plany na czerwiec? Maraton Radlin, trochę szybkich jazd z kolegami i przynajmniej jeden wyjazd w Beskidy. Chciałbym przejechać z 1300-1400 km w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 U mnie dziś pękła stówka (dokładnie 108 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dziś 29km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 (edytowane) Wczoraj rozkręcenie napędu w celu znalezienia przyczyny trzaskania około korby podczas kręcenia... wszystko proste. Demontaż korby, przedniej przerzutki, łańcucha... czyszczenie. Łożyska suportu kręcą się w miarę bezproblemowo, luzów jakichś większych nie wyczułem. Korba cała... złożenie, regulacja przedniej przerzutki, smarowanie łańcucha. I mała przejażdżka w celu ogarnięcia przerzutek. Dzisiaj trasa Obiszowskiego maratonu (z dojazdem 45km) i niestety coś naku**** w okolicy blatów korby... przy mocniejszym pedalnięciu słyszę trzaski... nie mam pojęcia ocb, ale chyba naszybciej łożysko pada ;/ Edytowane 31 Maja 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dzis po pracy, późnym popołudniem ~40 km po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dziś: 124,23 km ze średnią 30,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yumka Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 30 km popołudniowej przejażdżki, żeby obfotografować miejsce, gdzie niedawno centymetry dzieliły mnie od solidnego dzwona z ławką na przystanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 103 km po lasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Wczoraj rozkręcenie napędu w celu znalezienia przyczyny trzaskania około korby podczas kręcenia... wszystko proste. Demontaż korby, przedniej przerzutki, łańcucha... czyszczenie. Łożyska suportu kręcą się w miarę bezproblemowo, luzów jakichś większych nie wyczułem. Korba cała... złożenie, regulacja przedniej przerzutki, smarowanie łańcucha. I mała przejażdżka w celu ogarnięcia przerzutek. Dzisiaj trasa Obiszowskiego maratonu (z dojazdem 45km) i niestety coś naku**** w okolicy blatów korby... przy mocniejszym pedalnięciu słyszę trzaski... nie mam pojęcia ocb, ale chyba naszybciej łożysko pada ;/ A może pedały? Czasem trudno wysłyszeć i myślisz, że suport, a to łożyska pedałów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 A może pedały? Czasem trudno wysłyszeć i myślisz, że suport, a to łożyska pedałów. hmm nie pomślałem o tym... w sumie niedawno je wymieniałem - dziwne jakby już łożysko się w nich odzywało - ale wezmę to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dziś całą rodziną rekreacja na 12 km. po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dziś jazdy nie będzie. Natomiast z rowerowych to wyprałem paski w kasku, bo były już białe mocne ślady. Chciałem też wycentrować koła, ale nigdzie w okolicy nie zrobią mi tego od ręki. Wszędzie trzeba czekać, albo zostawić koła na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Odi, trzymaj się i szybko wracaj do zdrowia. Ja wczoraj PB w Nadarzynie. Paradoks - im szybsza i łatwiejsza trasa tym łatwiej o wypadek. Przynamniej w trzech miejscach na trasie minęłam wykraksowanych zawodników przy czym w jednym miejscu - szybki zakręt na szutrze - kraksa była poważniejsza i poszkodowany czekał na karetkę. Na fanpage PB na Fejsie ktoś napisał, że ma złamane żebro (nie wiem czy to właśnie ten zawodnik). Ludzie, ja wiem że adrenalina i w ogóle ale... trzeba jednak czasem okiełznać te emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dzisiaj 69 km ze średnią 31,7km/h (tak podaje strava, a garmin 510 podaje 32,1…). udało mi się odebrać tylne koło, w którym miałem obręcz kinlin 200. Ta obręcz gieła się pode mną przy każdej jeździe. Wymieniłem ją na dt swiss 440 asymetric i teraz wydaje się wszystko w porządku. Koło wciąż jest w miarę lekkie, stosunkowo niedrogie, a wytrzymuje moje 69 kg. Kinliny 200 były z gumy. Wiatr, wiatr, wiatr i wreszcie ciepło i piękne słoneczko. Letnia, żeglarska pogoda. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś małe wertepy i z młodym trenowanie ostrego podjeżdżania i zjeżdżania z górki, dystnas nie wielki ale wysiłek spory, bo górka ostra Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 po miesiecznej przerwie spowodowanej gipsem dzis 32 km. Ale milo sie zakoczyłem bo wiało dość ostro a jakas tam moc w nogach została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dzis 27km po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 36 km. asfaltu do pracy i do domu 36 km. asfaltu do pracy i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 A ja dziś rekreacyjnie 30[emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) U mnie wczoraj 67 km po okolicy dobijam do 3 tys km w tym roku . W niedzielę uszkodziłem gwint widelca w treku i rower na razie uziemiony dopóki nie kupie drugiego a to dopiero po wypłacie . Edytowane 2 Czerwca 2015 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dziś będzie więcej jeżeli pogoda się utrzyma [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRowerek Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Życzę Ci saint66 jak najlepszej pogody, pustych dróg przed tobą i najważniejsze bezpiecznego powrotu do domu. W zasadzie wszystkim wam tego życzę. Ja od ostatniej przejażdżki czuję się przeziębiony. Jeżdżąc przy pochmurnej pogodzie (trochę zimno, mocny wiaterek) nic mi nie ma. Wczoraj gdy jeździłem było upalnie w porównaniu do poprzednich dni i oby nie okazało się że złapałem te przeziębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi