wkg Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 W sumie to dołujące są te twoje posty : )) Udanego weekendu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 W końcu po kilku dniach przerwy, przez urlopowy wyjazd, pokręcone koło 10 km całą rodzinką po zmroku, by obejrzeć spadające gwiazdy.... nadal gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Takie tam rodzinne szwędanie między działkami na 8 kół Rano walaka z upałem, a wieczorem z silnym wiatrem, ale 15 km znów skoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Okolice Rybnika i Łężczok. Nie wyobrażałem sobie, że tam może być tak fantastycznie ! Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Piątek miał być lajtowy rozjazd ale po dotarciu do 2/3 dystansu od zachodu niebo miało kolor granatowy i zaczął się sprint do domu. Ogółem wyszło 45km, średnia prędkość 24,5km/h, kadencja 85rpm, 298m up. W sobotę wymieniłem baterię w liczniku Dzisiaj trochę podjazdów, ogółem 51,4km, średnia prędkość 24,4km/h, średnia kadencja 81rpm, 452m up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Pierwsza jazda od 6 dni - to przez upały, których nienawidzę Wczoraj niby był plan, ale jak popadało, to wygrało piwo 70 km w niecałe 2 g. 50 m. ( bez obiadu w godz. 16:30 - 19:30 - jeden wysokobiałkowy baton po drodze i ok. 0,75 l wody ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Dziś 75 km i spory sukces - przez 47 km udało się utrzymać średnia kadencję 91 - co mi się jeszcze nigdy nie udało. Pewnie dlatego, że pod wiatr było ; ) Potem słabiej i skończyłem na 86 ale i tak się ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 wczoraj 30 tka po nowych trasach leśnych więc nieufnie ciut ciut. dzis montaż podwójny liczników na Szoszkę i Pikę przy akompaniamencie słów odnośnie gubienia opakowań trytek (vel trytytek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 158 km. Wpadło 14 nowych gmin. Trochę za gorąco, nie lubię takich temperatur To co na mapce plus dojazd do Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Raport z długiego weekendu: Piątek: Kraków-Rabka, 68km i ok. 1000m UP Sobota: po bułki i piwo, 13km i ok. 150m UP Niedziela: po piwo i bułki, 11km i ok. 150m UP Końcówka Niedzieli, cały Poniedziałek i początek Wtorku: Tatra Tour, 362km i ok. 4400 UP. M.in, takie smakowite kąski jak przeł. Czertowica i przeł. Kwaczańska Wtorek: Rabka-Kraków, 71km i ok. 600m UP Takie weekendy to ja rozumiem (Opony terenowe przejechały się tylko we dwie strony na bagażniku Zabrakło pogody na jakiś MTB trip.) Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Co za urozmaicenie - najpierw po bułki i piwo, a potem po piwo i bułki. Normalnie nie mogę wyjść z podziwu Rozumiem, że drugiego dnia priorytet zakupów się zmienił i stąd zmiana kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 W defiladowym tempie na działki i grilling, a potem nawet dosć żwawym tempem trochekręcenia po mieście, na koniec walka z lewym pedałem, coś tak chrupie, rozbierałem ile mogłem, czyściłem itp... chyba to jego koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Sobota: 51kmNiedziela: 46kmDzisiaj: 42km + mycie roweru i czyszczenie napędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Piątek: 108 km Sobota: 84 km Niedziela: 106 km Poniedziałek: 200 km Wtorek: 212 km [emoji6] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 I tak w rozszerzony weekend zrobiles więcej niż ja w tym roku.. Chyba pojde do lodówki. Oczywiście jak wroce z kołchozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 1500 dopiero strzeliło w tym roku, a dziś taki tam roboczy standard i dodatkowo na działkę, wczorajsza naprawa pedała nie wiele pomogła, dzisjeszcze na działce grzebanie, ale to juz chyba jego koniec, szukam nowych pancernych na kolejne choć 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Dziś dzień lasu i wody ; ) 106 km w dobrym tempie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Po dwóch tygodniach w Borach Tucholskich gdzie robiłem głównie rodzinne przejażdżki przyszedł czas na mocniejsze treningi: Niedziela - 25 km szutrów leśnych i piachu Poniedziałek - 32 km mocnego MTB po szutrach, korzeniach, koleinach i piachu po kostki Wtorek - jw Dzisiaj - rano 12 do pracy, po pracy zaś 46 km mocnego kręcenia po asfalcie (bynajmniej nie na rowerze szosowym), ze średnią 25,7. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Piątek: 108 km Sobota: 84 km Niedziela: 106 km Poniedziałek: 200 km Wtorek: 212 km Masz zaplanowane jakieś wolne czy to dane z TdP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlito_ Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 dziś tradycyjne 100 km, po raz pierwszy średnia wyszła powyżej 28 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 A ja dziś 40 km z tego 15 powrót na rowerze i 25 kajakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 185 km i zaliczonych 21 gmin. Racibórz~Bluszczów~Wodzisław Śląski~Radziejów~Rydułtowy~Jejkowice~Jankowice~Knurów~Ruda Śląska~Katowice Podczas gdy robiłem zakupy w biedrze, niedaleko na zewnątrz zdarzył się wypadek. Na drodze obok zderzyły się samochód osobowy oraz rowerzysta. Zdarzenie miało miejsce w Krzyżanowicach. Obrazek dla przestrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Roboczy standard, plus wypad z młodymi terenowo do sklepu, do szwaga, na miasteczko rowerowe, a przed chwilą pokręcone 40 min po ciemnemu familijnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Zapomniałem się pochwalić ale stuknęło też 10kkm w sezonie Nie było by w tym nic niezwykłego gdyby nie to że złożyło się na to raptem 109 tras. Co daje średnio 92km na jeden wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Masz zaplanowane jakieś wolne czy to dane z TdP? Oczywiście nie kręcę codziennie haha Czwartek: 102 km Piątek: 87 km Sobota: 101 km Niedziela: 142 km [emoji6] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi