Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Może trzeba było wyjechać później i pojeździć po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 No właśnie ja jakoś tych lasów nie mogę znaleźć pod domem. Głupio się przyznać ale bardziej znam Mazury, Suwalszczyznę i Bory Tucholskie niż okolice Warszawy. Liczyłem na bliskość wody. Planuję Kampinos - z tego co pamiętam piach po osie ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Wczoraj MTB. 25,9 km, 467 up i KOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś przed południem wzdłuż Wisły i Jeziorki. Trochę wiatru, czasem miękko po deszczu. O tej porze pusto. Na wale nad Jeziorką pościnano trawę i pokrzywy już nie atakują ; ) Jakoś spadek formy chyba. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Niedziela: 57,5 km Poniedziałek: 68,8 km Środa: 94,7 km Czwartek: 156,3 km [emoji6] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Jakoś spadek formy chyba. a kolega z Ursynowa (? dobrze widziałam) to słyszał o przetrenowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Słyszał, słyszał ... Myślę jednak, że to upał przez który nic solidnego jeść się nie chce i się bateryjka domaga naładowania ; ) Z Ursynowa ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Przez cały tydzień roboczy standard, dwa razy udało mi się przed pracą nadrobić trochę km - w sumie wyszło 92km. W środę zrobiłem serwis swoich 520-tek bo pojawiły się luzy i jakieś dziwne piszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Wczoraj 155 km i jakieś 3 km wpław. Trasa nad jakiś zalew pod Krakowem z Katowic, zapomniałem nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Wczoraj test koszulki. Szosa. 28km w 1h09. Wiało średnio na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Piątek szosa. 29,4 km, 187 up ze średnią 30,4 km/h. Sobota luźna szosa. 63,8 km, 428 up ze średnią 27,3 km/h Dziś szosa. KTC. Mega pizga wiatrem w oczy. 74,7 km, 695 up ze średnią 30,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 No i stało się, pierwsza gleba w sezonie zaliczona I to w jakim stylu Prawdziwe, porządne OTB na zjeździe z Lubania. Na szczęście jak na taki lot skończyło się w miarę dobrze - ogólne obtarcia, obicia, siniaki itp. Niestety musiałem skrócić trasę i zamiast Turbacza wróciłem asfaltem, ok. 230km i 3400m UP. (piszę to ku przestrodze a nie żeby się pochwalić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Dzisiaj 52km z rekordową dla mnie średnią 27,3km/h, kadencja 87rpm, 204m up. Większość to asfalt ale i odcinki szutrowe i leśne się pojawiły. No i KOM wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Wczoraj byłem na luźnym rozjeździe po okolicy. Luzy na amorze skutecznie odbierają przyjemność z jazdy Po najbliższej wypłacie chyba czas w końcu coś z tym zrobić. Dziś do i z roboty i tak będzie przez najbliższe trzy tygodnie codziennie ... Po robocie do dwóch sklepów. Pod tesco jakieś tępe babsko mi rower pochyliło w stojaku tak , że tarcza oparła o stojak i przeskoczyła na drugą stronę .... Tarcza już nie jest idealnie prosta , ale tragedii nie ma. Co Ci ludzie mają w głowach żeby ruszać nie swoje rowery? No do cholery jak tak można? Fakt , że tarcza dość dobrze sobie daję radę w tego typu sytuacjach nie znaczy , że nie można jej w spokoju zostawić ... W ten sposób bardzo fajnie można codziennie wyrzucać stówę w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) 31 km po lasach rezerwatów... rower wyprowadziłam w jego biotop. i pierwszy raz widziałam kunę z bliska. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez lederfox34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Wczoraj szosa. 72,8 km, 494 up ze średnią 31,2 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Dzisiaj #96 kaliski wtorek MTB. Niestety nie do końca ale za dużo nie straciłem Wyszło 47,5km, średnia 22,5km/h, kadencja 86rpm, 452m up. Prawie na sam koniec zaliczyłem spektakularną glebę :/ mam nadzieję, że chłopaki tego nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś 101 km, Chojnów i okolice, prawie się nie gubiłem ; )) Na wszelki wypadek powrót nad Wisłą i Jeziorką bo wtedy już się naprawdę trudno zgubić ; )) Chojnowski Park Krajobrazowy super. Chłodno, szybkie szutry nazywane tam dla niepoznaki drogami pożarowymi. Szlaki oznaczone z kolei trudne, zarośnięte żeby nie było za przewidywalnie. Szlak do Góry Kalwarii nazywa się "piach, pot i łzy", może nie są to Bory Tucholskie czy Kampinos ale piachu było. Średnia 19,5 na stravie. Przewyższenie na Stravie 514 czyli koło 150-200 się może zebrało. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 szybkie szutry nazywane tam dla niepoznaki drogami pożarowymi. Szlaki oznaczone z kolei trudne, zarośnięte żeby nie było za przewidywalnie. dobre. Czyli puściłeś się niecałe 50 km ode mnie zeby spamu nie było; Moje skromne wczoraj na Lejdi- 22 km. Pędem przed deszczem zaliczenie szutrów 'około wsiowych'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wczoraj MTB z młodym. 17 km, 126 up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Czyli puściłeś się niecałe 50 km ode mnie Ty tam masz chyba bardziej pofalowany krajobraz ... tu płasko jak stół ; ( Wrzuć kiedyś jakąś fajną traskę z opisem i mapką ; ) Tak generalnie, to brak mi tu wątku, w którym ludzie wrzucają takie opisy fajnych tras ... z mapką, zdjęciami, wskazaniem miejsc na które warto uważać, żeby jak się gdzieś pojedzie na weekend móc sobie fajnie pojeździć. Bo tak z mapą to można się władować w pokrzywy albo kopalnię piasku : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Piątek: 151 km Niedziela: 107 km Poniedziałek: 90 km Wtorek: 87 km Środa: 252 km Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Dziś szosowo 50km choć kawałek szutru i lasu tez było, średnia mimo wiatru 27,2km/h, kadencja 89rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Wczoraj - wyścig z burzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Długi weekend czas zacząć Ahoj przygodo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi