Supr_CK Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Wczoraj szosa. Założenia były na 50-70 km ale wyszło mniej bo złapał mnie deszcz i trzeba było wracać. Wyszło tylko 19,1 km zakończone kolizją z samochodem, który wyjechał mi z podporządkowanej. Rower uszkodzony. Szosa odłożona na jakiś czas Na pocieszenie pozostaje mi MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Wczoraj: 77,5 km i 1853 m Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Chyba gdzies " u mnie" jeździsz, bo taka przewycha na tak krótkim dystansie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Dziś: 111,9 km i 2521m Edytowane 5 Maja 2017 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Gdzie to takie śniegi i czy przez pomyłkę nie wrzuciłeś zdjęcia ze stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Dziś moja własna pętla warszawska, z Pragi przez most Skłodowskiej, kawałek lasku Bielańskiego, dalej wzdłuż Wisły do Mariensztatu, podjazd Oboźną, dalej do Agrykoli, podjazd do Placu na Rozdrożu, dalej zjazd Belwederską, Sobieskiego, nawrotka do trasy Siekierkowskiej, powrót wzdłuż wału Miedzeszyńskiego, Ostrobramskiej, park Skaryszewski. Razem 43 km, średnia 23km/h. Trening przed jutrzejszym maratonem w Radzyminie, o ile pojadę. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Gdzie to takie śniegi i czy przez pomyłkę nie wrzuciłeś zdjęcia ze stycznia Zdjęcie z dzisiaj http://www.altimetr.pl/gora-modresedlo.html Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 22km szpulą z zaciągniętą kotwicą (rodzinka na holu) i 5,5km biegu. Liczy się? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Czyszczenie i smarowanie łańcucha ,a w tygodniu ogólnie do roboty , dwa razy wyjechałem w weekendy ostatnio i takie tam Coś mi tam ostatnio zaczęło klikać - przy czyszczeniu znalazłem luźne kominy , czyli latający środkowy i największy blat. Wszystkie 4 były luźne i to tak solidnie , więc ciężko mi powiedzieć czy same się odkręciły czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Ze względu na pogodę wyczyściłem rower, nasmarowałem napęd i przytuliłem w ramach pocieszenia, że dziś zostajemy w domu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 dziś szosa. 85,9km, 651 up ze średnią 30,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Coś mi tam ostatnio zaczęło klikać - przy czyszczeniu znalazłem luźne kominy , czyli latający środkowy i największy blat. Wszystkie 4 były luźne i to tak solidnie , więc ciężko mi powiedzieć czy same się odkręciły czy też nie. Też kiedyś tak miałem, daj je na klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Dziś 53km ze średnią 23km/h, średnia kadencja 88rpm, dużo błota po drodze Super dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Też kiedyś tak miałem, daj je na klej Na pewno spróbuje , ale aktualnie żadnego nie mam i nie szykuję się żadna okazja aby go kupić. Dziś uderzyłem na miasto po paczkę , bo poczta znów mnie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Piękna pogoda i dobrze, że wcześniej wyszedłem pojeździć, bo w okolicy już się burzowo robi Przejechane 36,3km ze średnią 24,47 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Przekroczyłem 5kkm w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Z najmłodszym we dwóch niesamowitym skwarze 10 km ale z tego około 2 km po niesamowitym błocie, takim powyżej kostek i wciągającym, ale daliśky radę i ucieklismy przed burzą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 28,65 km. ze średnią 16,5 km/h. z kumplem. Kolega w zeszłym tygodniu kupił rower więc nie chcę go zamęczyć na początku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 53km maratonu Poland Bike w Radzyminie. Dziś zupełnie bez formy, z jakimiś dolegliwościami żołądkowymi, 40km na odcięciu nie jest fajne. Ale dojechałem, wynik fatalny, zawody do zapomnienia. Wysłane z mojego Orange Neva 80 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Wczoraj 29.5 km po szosie Dziś 20.1 km po lesie potem mycie i czyszczenie rowery cały utaplany błotem ale fajnie było się rozerwać pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_P Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 65km ze średnią 20,3 km/h. MTB głównie na szosie. Póki co nie są to dystanse na moje możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 33,9 km ze średnia 17,7 km/h https://connect.garmin.com/modern/activity/1719149584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Serwis roweru żony, a w tym piasty Shimano Nexus 7. Trochę się bałem ją rozbierać, ale wcześniej naoglądałem się filmików i wszystko poszło sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Wyszedłem z bratem na rower , potem grill , później znów pojeździć. Potem po drugiego brata i znów grill Później już tylko droga do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Dziś odkrywanie nowych ścieżek - wyszło 36km ze średnią prawie 22km/h, kadencja 85rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi