Supr_CK Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dzisiaj szosa. Bardzo wieje. 75,4 km, 503 m up ze średnią 29,3km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Do południa 20km MTB, ze średnią 20,5km/h, po południu 21km szosa, średnia 27,4km/h 210 metrów up. tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Z racji na straszny wmordewind opóźnilismy rodzinny wyjaz licząc,z ę pod wieczór bedzie lepiej.. no i lepiej było ale chłodno więc wyszło tylko takie kręcenie wokół komina... dystans poniżej dziesięciu km ale czasowo prawie godzina... no i najmłodszy wykręcił pierwsze 100 km w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziś mycie roweru i trochę regulacji. W niedzielę byłem na pierwszym w użyciu maratonie mtb, konkretnie Mazovia MTB Maraton I etap Józefów. Startowałem z ostatniego 11 sektora, udało się uzyskać 255/509 miejsc. Na kolejną rundę wyłączyłem 8 sektor. Oczywiście pierwszym w "życiu" A ponoć było 1300+ osób. Jutro jadę Legionowo, pierwszy mój maraton, sektor 10, zielona Kona jakby co. Wczoraj trening po Warszawie 42km, dziś byłem w biurze zawodów po starter, wyszło 47 km w obie strony. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 142,7km że średnią 25,9km/h. 800m up. tapnięte z s7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Maraton Mazovia MTB w Legionowie, 48km wariant Mega. Wynikami nie ma się co chwalić ;-) Tapatalkiem z Androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Miało być spokojne MTB. Kumplowi padło kolano - powrót samochodem. 33,5 km, 279 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dzis po za roboczym standardem, powrót z najmłodszym z przedszkolem, potem mały terenowy wypad we 3 i na koniec dnia rodzinny wypad na trening młodego i jeszcze podczas niego z njamłodszym i połowica dobre 4 km wykrecono krajobrazowo terenowo i nocny powrót... korzystanie na maxa z ostatniego tak ciepłego dnia na najblizszy czas... spokojnie ponad 20 km wykręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 To ja dziś rano mocno do pracy, później jeszcze mocniej z pracy, następnie średnim tempem z młodym po parku a na koniec wycisk interwałowy z wiatrem i pod wiatr. Razem z całego dnia wyszło 50km. Jak na zmęczone wczorajszym maratonem nogi to dziś forma wręcz wyśmienita. Tapatalkiem z Androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Wczoraj wycieczka na Słowację, 264km i 3018m UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dzisiaj małe MTB. 17,9 km, 376m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Umyłam oba rowery więc od wczoraj leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dziś: 59,8 km ze średnią 27,1 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Wczorej takie małe MTB. 17,7 km 317m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Dziś śmigając między nawałnicami, udało się nie zmoknąć... a oprócz roboczego standardu było jeszcze kilka spraw do załatwienia w róznych rejonach i miasta i tuż pod nim... niezły wiatr w pewnym momencie to mogłem sie kłaść na bok a i tak by mnie utrzymał... dodatkow w międzyczasie pękło dpoiero 500 km w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Dziś Skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Dziś: 37,5 km ze średnią 24,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wszedlem na te Twoja posrana Strave, zobaczylem ile masz najechane i pomimo, ze jestem niepijacy zaczalem szukac wodki po szafach....Po co, po co tam zagladalem!? Swieta zapowiadaly sie normalnie..... Nie wiem, lubisz to? Jestes zmuszany? Lekarz zalecil? Nie obrabiam..., prosta goralska logika mnie zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Dzisiaj coś lżejszego, Bielsko-Biała i 210km. 4k stuknie jak wrzucę zaległości na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Pidzej, Ty tez nalezysz do tej waskiej grupy ludzi, ktorych przebiegi mnie porazaja, tylko odnosze wrazenie, ze robisz rzadziej, ale dluzsze. Nie mniej z pokora chyle Wam czola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 To nie zaglądaj na forum szosa.org, bo kompleksów się nabawisz widząc, że ludzie 100km przejeżdżają ze średnimi +35, a tygodniowo potrafią przejechać 1kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Ale to są kolarze, a ja jestem rowerzystą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Oni też są rowerzystami amatorami, amatorsko trenują sport, nie są zawodowcami i nic nie stoi na przeszkodzie byś i ty tak zaczął trenować/jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Pewnie bym mógł. Ale męczyć 30 razy jeden podjazd, przyspieszać i zwalniać wtedy kiedy każe jakieś pikające ustrojstwo przypięte do klaty... Do tego jakaś dieta To chyba nie dla mnie. A tak w ramach ciekawostki: sporo ludzi robiących prawdziwe ultra dystanse typu 500 czy 1000km też jest rowerzystami-turystami a nie kolarzami. Wytrzymałość bez problemu można robić na wycieczkach czy wyprawach rowerowych. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 To nie zaglądaj na forum szosa.org, bo kompleksów się nabawisz widząc, że ludzie 100km przejeżdżają ze średnimi +35, a tygodniowo potrafią przejechać 1kkm NIe zamierzam. Nawet jak chce jezdzic, to samemu mi sie nie chce, tym bardziej nie chce mi sie tloczyc w kolko tego samego. Wiec jezdze rzadko, w sumie mam w tym roku przejechane tyle co Pidzej na jednym dluzszym przelocie a i tak jestem zadowolony jak 2 miechy nie siadne na rower a potem zrobie bez jazdy ze 150km i 2-3km przewychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi