impa Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dziś: 101,73 km ze średnią 31,6 km/h https://www.strava.com/activities/301245090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) 101 km turystycznie Trzeba będzie czyścić rower po ciapie :/ Edytowane 9 Maja 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Remont kuchni trwa jedyne co rowerowe, to przestawianie roweru w piwnicy szukając lub odstawiajac kolejne elementy do remontu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Wczoraj dwa razy wychodziłem na rower. Wieczorem jak już opadł kurz z moich rowerowych wojaży pomyślałem, że coś nie chciało żebym w piatek cieszył sie jazdą Dystans z wczorajszej pierwszej jazdy nie jest oszałamiający i wyniósł nie całe 4 km. Wszystko za sprawą przeskakującego łańcucha co skutecznie uniemożliwiło mi jazdę. Podczas mocnego nacisku na pedał łańcuch skakał na środkowym blacie korby jak oszalały. Kilka dni wcześniej wymieniłem kasetę, łańcuch i kółka przerzutki, a korby postanowiłem nie wymieniać. Była to jednak zła decyzja. Po demontażu korby zęby środkowego blatu były zjechane strasznie. Całe szczęście, że pora była wczesna i udało mi się kupić nową korbę. Szybka wymiana i można ruszać w kierunku lasu Po wymianie korby ruszyłem dalej. Tym razem dystans ~22 km, a miało być zdecydowanie więcej. Założyłem sobie, że tego popołudnia będę jak najwięcej podjeżdżał. Udało się zrobić kilka cięzkich podjazdów i na jednym ze zjazdów na zakręcie poczułem dziwne zachowywanie się tyłu, żył własnym życiem. Jak się zatrzymałem powietrza juz prawie nie było. Nie wiem jakim cudem, ale oderwał się wentyl od dętki i trzymał się tylko w małym fragmencie połącznia Miałem ze sobą tylko łatki, które nic mi nie dały. Czyli zaliczyłem spacer z rowerem pod "rękę" ponad 7 km. Udało się dojść do rowerowego gdzie kupiłem dętke i kilka chwil później na trawniku wymieniłem. Dobrze, że sezon jest w pełni bo rowerowy był czynny do 19 Ostatni kawałek ok 1 km juz jechałem Dziś natomias wieczorny spontan ~34 km w mocniejszym tempie bez niespodzianek. Jutro może uda się wykręcić lepszy dystans. Trzymam kciuki, żeby tylko za mocno nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 82 km ze zmiennym wiatrem (ciągle pod wiatr haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 81 km bajabongo z Madalińskiego na Ursynów przez Górę Kalwarię Stuknęło mi wczoraj 2500 km w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Wczoraj 16 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruff Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 pojechałem rowerem na wybory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 31 kilometrów. Około 15 km. miałem pod wiatr więc jestem pozytywnie zaskoczony średnią prędkością 19,9 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tylko niecałe 28 km,ale ze średnią 24,5 ( po lesie,na kole 26 " ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Rowerowo na wybory, a potem z synami szaleńswto po kałużach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 22 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziś będzie 50 km :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziś zrobiłem to co miałem zrobić wczoraj [emoji14] Dojazd, trasa Obiszowskiego maratonu i powrót. Razem ok. 63km. Poprawa czasa na trasie i ogólnie kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Zmiana klocków z tyłu i 5 km testowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dzisiaj samotnie 98 km z prędkością 30,7 km/h. Prawie nie wiało jak na tę wiosnę. W maju już prawie 600 km w tym sporo w górach. Tylko czemu wciąż tak chłodno i wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Najpierw roboczy standard 5 km a potem 15 km z kolegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lm648 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 34 km popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzx Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 22km, 250m^ - krótki wypad do Lasu Wolskiego przed zmrokiem, w okolicach kopca P. było 11 stopni, także szału nie było w lasku ślisko (i pusto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Pomoc młodemu sasiadowi w zamocowaniu licznika... i takie tam ogólne pilnowanie szalejących 4 dzieciakow na roweruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Dziś 29 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Roboczy standard a potem prawie 15 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Właściwie to już wczoraj ponad 20 km po nocy na odreagowanie ostro... świetnie siejeździ po pustym mieście... po za też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Też niedawno wróciłem z kolegą z trasy pojechaliśmy rekreacyjnie 15 km i powrót cisza spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Wczoraj 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi