impa Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Dziś: 65,7 km ze średnią 24,5 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 28 km ze średnią 25,6 w dość silnym wietrze w temperaturze 0,5°C. Po czyszczeniu pancerza przerzutka chodzi jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Wczoraj założyłem komplet nowych opon do szosy oraz przygotowałem górala do zimy: montaż błotników, czyszczenie napędu, przekładka kół na terenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) Pomimo daszku, jednak mi Heza przypruszyło pod pracą... potem jeszcze pokręcone ze 20 km z czego 15 po ciemku i 10 przecierając szlak w śniegu. Nieźle wiało, aż strach pomysleć co będzie w piątek. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Wczoraj tylko 11,3 km w ramach Kieleckiej Masy Krytycznej. Było bardzo śnieżnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Wczoraj trenażer. 18,3 km w czasie 35:16, śr. hr. 149, śr. cad 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) A mi dzisiaj tyle zostało ze stalowego młynka korby. Nagle zgrzyt, trach i zero napędu na podjeździe. Patrze co się stało i widzę, złamana zębatka i wyrwane 3 śruby. I te śruby najbardziej mnie zmartwiły. Miałem dawcę to wkręciłem, niby opór jest ale... Dałem kroplę kleju, może wytrzyma, zobaczymy. To mniejsze na zdjęciu, to pozostałość po podkładce suportu. Połamana zębatka musiała się wbić i ją wyrwać.Generalnie bardzo dziwna sprawa, nic się nie wkręciło, nic nie zblokowało, naderwane gwinty świadczą, iż śruby też były wkręcone. Nie mam pojęcia co się stało. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Arni220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Ponad 28 km ze średnią ponad 25 km/h. Wiatr nadal dość silny jak na rower, to pozostałość po wichurze. Juz jechałem na nowym regenerowanym pakiecie baterii do Solarstorma X2. 20161202_174444.jpg A mi dzisiaj tyle zostało ze stalowego młynka korby. Nagle zgrzyt, trach i zero napędu na podjeździe. Patrze co się stało i widzę, złamana zębatka i wyrwane 3 śruby. I te śruby najbardziej mnie zmartwiły. Miałem dawcę to wkręciłem, niby opór jest ale... Dałem kroplę kleju, może wytrzyma, zobaczymy. To mniejsze na zdjęciu, to pozostałość po podkładce suportu. Połamana zębatka musiała się wbić i ją wyrwać. Generalnie bardzo dziwna sprawa, nic się nie wkręciło, nic nie zblokowało, naderwane gwinty świadczą, iż śruby też były wkręcone. Nie mam pojęcia co się stało. [emoji15] [emoji15] Jaka to korba i z czego zrobiona była ta zębatka? Wygląda jakby ją połamał Burneika podczas jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Wiać troche wiało, ale to przedzieranie przez dziewicze zaspy, nie odśnieżone jeszcze chodniki... wszystko z moimi prognozami meteo się sprawdziło, nawed lód na ulicach był, choć słuzby miejskie już nie spały Roboczy standardzik w śniegu, a potem jeszcze nieco zabawy na białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Jaka to korba i z czego zrobiona była ta zębatka? Wygląda jakby ją połamał Burneika podczas jazdy... Normalna korba SLXa, a zębatka tak jak napisałem, stalowa. Prawdopodobnie pękła przy tych nawierconych otworkach i na dodatek tak nieszczęśliwie poszło pęknięcie, że cała na pół. Jako że był to bardzo stromy podjazd, to moc poszła duża, pewnie łańcuch wygiął zębatkę zanim ta pękła, a wygięta zębatka wyrwała śruby. W międzyczasie już ostrym rantem wbiła się w podkładkę miski suportu. Najbardziej martwią mnie gwinty, nigdy ich nie naprawiałem tymi sprężynkami, a to i tak chyba oznacza przewiercenie otworu, przegwintowanie na M10, wkręcenie sprężynek i dopiero śruby korby. Na razie zobaczę co będzie się działo, jak na kleju nie będą się luzować, to tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Wczoraj: 89,1 km ze średnią 24,3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Wczoraj trenażer.Trzymanie rytmu. 24,9 km w czasie 46:01, śr. hr. 150, śr. cad. 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Jechałem dziś rano do roboty , bo wczoraj znów o czymś zapomniałem Wyjeżdżam na główną , trochę przycisnąłem w korbę a koło w miejscu na 34t x 15t Dojeżdżając do ronda hamuje , czułem że jestem na granicy przyczepności ale chciałem zobaczyć co będzie dalej dociskam jeszcze trochę i zawinęło mną po całym pasie Gdyby nie krawężnik z prawej to pewnie bym leżał Samochody też miały problem z jazdą , także bez gleby to dobry wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 32 km ze średnią 25,6. Urwał mi się "koszyczek" na baterie, na szczęście dowiozłem akumulator w sakwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 25.6 to jest srednia z jaka poruszaja sie u mnie pojazdy na drodze. Odsniezalem, odsniezalem, itd...Co rowerowego? Nic, rower w tych warunkach jest bezuzyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Pogoda sprzyja zimowej jeździe. 64 km szosą suchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dziś: 109,7 km ze średnią 24 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Wczoraj luźna wyprawa na góralach. 43,8 km ze średnią 20,5 km/h Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Supr_CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Dzisiaj wieczorne 34km przy -3. Ogólnie przyjemnie. Tapnięto z S7 edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Dziś 25km z czego niestety tylko 5km po lesie. Średnia prędkość poniżej 21km/h, średnia kadencja 87rpm, temperatura 0,5°C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Szperalem po for internetowych w sprawie rozmiarowki(jaka rama odpowiednia)dla cube attain do mojego wzrost 185 i przekroku 87,niestety sprzeczne informacje.To też chyba coś rowerowe hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 cube attain Jeśli to coś pomoże, to Attain 53 jest akurat dla moich 175/82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Dziś: 111 km ze średnią 24,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 36 km przy -3 C To jednak tylko kwestia odpowiedniego ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal310 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Umyłem rower,nasmarowałem łańcuch,naładowałem akumulator do lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi