lukaszs Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 trochę kręcenia po wawie i kila rundek po ścieżkach bielańskiego w sumie koło 22km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 a ja bylem sobie dzisiaj tutaj http://mtb.pl/wycieczka-swinley-forest-uk-3633 /polecam kliknac w filmik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 TROCHĘ JAZDY PO BIESZCZADZKICH BEZDROŻACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 saint66..chetnie bym sie z toba zamienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Wczoraj czasóweczka w Opaczy (taki lokalny ogórek) - 2 miejsce A z dojazdem i powrotem w sumie wpadło około 60 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dziś zakończenie majówki. Wypad z Dziwnówka do Międzyzdroji. 60km. Czas wracać na dolnośląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dziś 24 km w pięknej słonecznej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dzis tylko szkola - dom i tylko 10km. Plus taki ze slonko pieknie swiecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 35 km, srednia 22,40km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Dziś lekko ponad 15 km, głównie terenowo Edytowane 5 Maja 2015 przez MTBowiec97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Dziś: 61,40 km ze średnią 32,5 km/h https://www.strava.com/activities/298829335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wczoraj rozbiórka, czyszczenie, smarowanie, regulacje całego roweru po wypadzie majówkowym w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 W niedzielę wspólnie z narzeczoną ~40 km po okolicach. Majówka się udała. Straszyli w prognozach deszczem, ale u nas na szczęście ie padało :-) Był plan aby 2.05 wybrać się w Góry Świętokrzyskie pojeździć na rowerach, ale wobec niepewnej pogody i zapowiadanego deszczu odpuściliśmy ten pomysł i został odłożony w czasie. Dziś natomiast wymiana kilku części napędu w moim rowerze. Wymieniłem kasetę na Shimano CS-HG51 11-32 (jeździłem dotychczas na CS-HG41), łańcuch na CN-HG71 plus spinka KMC (poprzedni to HG40), również wymieniłem kółka przerzutki. Zaważyłem też niestety luz na piaście, albo bębenku w tylnym kole. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zmiana kół, ewentualanie samych piast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samvimes Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wczoraj założyłem nowe oponki i baterię do licznika, a dziś tak naprawdę dopiero zacząłem sezon rowerowy pykając popołudniowe 40km - więcej, niż do tej pory od stycznia. Nóg i tyłka nie czuję, ale za to zacząłem żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Pierwszy raz od tego wpisu wsiadłem na rower i wykręciłem 21 km, jestem nieziemsko szczesliwy, gramy dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 49,98km , srednia 21,21 km/h . Mozna powiedziec ze to druga "50" w tym sezonie wiec jest satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziś 21 km i wymiana łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 wczoraj podczas jazdy zauważyłem że coś nie tak z tylna tarczą......... zaczęła latać góra ,dół okazało się że pogubiłem śruby.......zostały 2 z 6:-( miał ktoś taką akcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 lukaszs ja właśnie też miałem podobną sytuację z tylną tarczą :/ tyle że zgubiłem 3 z 6 śrub A dziś 26 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziś: 70,23 km ze średnią 31,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezi2 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziś 50 km z 3 latkiem w foteliku - ugh niezły balaścik. Sprawiłem sobie okularki rowerowe Uvexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 35 kilometrów z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Wczoraj nic, łapiduchy zalecały żeby być czujnym to jestem, dziś 47 po Kabatach ( z dojazdem z Piaseczna), jest pięknie, jak koś mijał typa co sie smieje na głos sam do siebie to ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 masakra........ już miałem posądzić sąsiada albo współpracowników ale te które zostały były luźne wiec to chyba jednak złośliwość rzeczy martwych wczoraj jak co dzień 17 km do i z pracy a dziś niestety 0 km ale mały serwis zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi