michalr75 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) Hehe, masz mnie, szczęśliwi czasu nie liczą Dziś lajtowo, rower cały dzień na przeglądzie, więc tylko wieczorna próba poserwisowa po Warszawie, 13km ze średnią 20km/h. Edytowane 4 Listopada 2016 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Wczoraj: 56,6 km ze średnią 24,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Odpoczywałem od przedwczorajszych 42 km i wczorajszych 48 km, szczególnie od tego drugiego, na którym dorwał mnie przyjaciel #wmordewind... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Wczoraj nie padał to trzeba było iść na rower. Szosa wieczorową porą. 32 km ze średnia 28,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Nadal bez jazdy, ale poszedłem do piwnicy i poczyściłem i posmarowałem napęd i amortyzatory w moim Hexie, i napędy u chłopaków w rowerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Dziś: 124,6 km ze średnią 25,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Dziś był Hubertus, więc zamieniłem rower na konia Edytowane 5 Listopada 2016 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Wczoraj luźne szosowe grupetto. 78 km, 472 m przewyższeń ze średnią 27,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 30 km po lesie, 300 metrów przewyższenia, średnia 20 km/h (bez rewelacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Jechałem na czasem strzelającym łańcuchu z 30-35 km myśląc, że od wody się wypłukał. W domu patrzę, a tam jest pin wysunięty o 1mm, łańcuch trzyma się na jednym oczku. Ten sam pin, którym spinałem łańcuch. Tak jakby się wyrobil po 300 km. Jak ja dojechałem... Nie wiem... Cuda jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Jechałem na czasem strzelającym łańcuchu z 30-35 km myśląc, że od wody się wypłukał. W domu patrzę, a tam jest pin wysunięty o 1mm, łańcuch trzyma się na jednym oczku. Ten sam pin, którym spinałem łańcuch. Tak jakby się wyrobil po 300 km. Jak ja dojechałem... Nie wiem... Cuda jakieś... Ja jechałem i pękła mi spinka , było czuć skakanie na pedałach ale delikatnie dojechałem [emoji14] Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Wczoraj znowu padało był trenażer i pompa na nogi. 27,6 km, śr. hr. 138, śr cad. 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Dziś: 50 km ze średnią 26,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Niecałe 20km do pracy i z pracy. Rano już były minusy na termometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Wczoraj szybka wieczorna przejażdżka szosowa. Na dodatek wczoraj moja Strava była bardzo głodna bo zjadła mi 7 km. Z licznika wyszło 24,9 km ze średnią 30,6 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 To i tak lepiej niż endomondo, które u mnie gubiło co ileś przejazdów trasę i nie wznawiało, na dodatek nawet zamknięte w procesach zżerało baterię 1/3 szybciej. Dlatego przeszedłem na Strava. A wczoraj 22 km w 50 minut i już z całym łańcuchem A dziś sie szykuje jazda w 0 stopni. Oby nie było mokro, bo znowu po dupie będę kręcił do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 na razie 10km do pracy, jak wyjezdzalem to snieg proszyl teraz widze tez lekko pada, wiec zima za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Po miesiącu i 6 dniach przymusowej pauzy w końcu roboczy standard i to odrazu po białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 I kolejne 9km z pracy w śniegu i błocie. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 34km ze średnią 19km/h. Pół na pół asfalt i las. Ciuchy termoaktywne z deca dają radę przy 0. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Dopóki pogoda pozwala trzeba korzystać z jazdy na zewnątrz. Trochę zimno się zrobiło ok 1st. Jakoś ciężej się jechało. W sumie 30,1 km ze średnią 28,8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Dziś: 50 km ze średnią 26,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dziś 35km z czego 12km po lesie, średnia prędkość prawie 21km/h, średnia kadencja 88rpm. Na dworze tylko 1,5°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Siedze se elegancko w fotelu i dodaję punkty reputacji do zdjęć rowerów w dziale "pokaż swojego 29er". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 (edytowane) 28km po Warszawie, do pracy i z pracy. Do pracy srednia 17,6 - z pracy 18,5. Szalu nie ma, ale moj sciezkowiec tak srednio sie nadaje do jazdy po asfalcie, nie ma takiego ciagu jak poprzedni, standardowy MTB, mimo wiekszego rozmiaru kol. Za to pod gorke idzie jak burza Edytowane 10 Listopada 2016 przez michalr75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi