tomzal94a Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Przejechałem coś około 20km. Dzień jak codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Dziś 35km (z czego 15km po lesie) ze średnią 22km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Wczoraj 12,3 km w ramach Kieleckiej Masy Krytycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Niecałe 30km po Warszawie do pracy i z pracy, trochę dłuższymi niż standardowo trasami trochę naokoło. Zachciało mi (MTB) się ścigać z szosowcem. Pod górkę jeszcze jakoś szło i gościa wyprzedziłem ale później było z gorki i znów pod górkę i niestety tego już nie zmogłem. Łyknął mnie na luzaku i odstawił na jakieś 300 metrów. Leszcz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Dziś: 70,6 km ze średnią 26 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Wieczorem 26km z kumplem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Wczoraj 25,8 km po lesie ze średnią 23,5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Dziś: 70 km ze średnią 26,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 46km polnymi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Dziś luźna jazda po okolicy Trzeba by było uzupełnić forumową galerię bo zalegają mi zdjęcia chyba z dwóch miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 49km po Mazurach, po części w grząskim błocku, deszczu i gradzie. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Dziś: 174,5 km ze średnią 25,2 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 37km ze średnią 17km/h. Pizga niemiłosiernie momentami. Jednak najlepiej jest w lesie. Tam wiatr nie dokucza, ale za to liście pokryły wszystkie zdradliwe miejsca. Parę razy wysadziło mnie z siodła. Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Dziś: 200,8 km ze średnią 26,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 44km po Mazurach na MTB, dziś rano piękna pogoda, ale błoto na trasach zostało od wczoraj. Ciężkie trasy, w większości pod górkę, rzadziej z górki. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 25km po lesie MTB (bajkowe kolory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 dzisiaj 92,3 km bardzo wietrznej szosy, 778 m przewyższeń ze średnią 25,7 km/h, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Dziś: 104,4 km ze średnią 26,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Serwis amortyzatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Wczoraj trenażer i 1 lekcja prawidłowego pedałowania wraz z 15-to minutowym treningiem siłowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Niestety już prawie miesiąc jak ze wzgledów zdrowotnych nie mogę jeździc... ale dziś mała wizyta w piwnicy u Hexa, odkręciłem jeden zbędny uchwyt na linkę, przesmarowałem podnuzke bo juzsie zastała, trochę przetarłem z kurzu i wiem, ze przed jazdą muszę przesmarować łańcuch... jak dobrze pójdzie, to mozę już w przyszłą środę będzie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 U mnie znowu pada i piździ jak to w kieleckim Pozostaje praca na trenażerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Piździernik w pełnej krasie, mimo dujawicy: Wczoraj 25 km w podziale na dwie tury do pracy i z pracy Dzisiaj - jw, nawet dokładnie tą samą trasą Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Dziś: 80,5 km ze średnią 26 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Piździernik w pełnej krasie, mimo dujawicy: Ej, ale wczoraj był już listopad (od 3 dni). ;D Ja wreszcie dziś rowerkiem do pracy, pierwszy dzień od dawna, gdzie na ulicy nie było tony wody albo nie siąpiło M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi