impa Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dziś: 102,5 km ze średnią 25,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dzisiaj Trenażer. 28,3 km, śr. hr 148, śr cad. 82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 34 km, hardtail, trasa mieszana, trochę asfaltu, trochę żwiru. Mżawka ew. słaby deszcz, temperatura od 4 do 7 st. C .... było zarąbiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Wyczyściłem sprzęt. W czasie pracy rower stoi na powietrzu , także ruda chciała się brać za łańcuch , ale chyba ją wypędziłem. Napęd ogólnie już zbyt długo nie pociągnie , obstawiam z 1 k do skakania. Zajrzałem przy okazji do tylnych klocków i wymieniłem bo jednak zimą mogą nagle zniknąć i po hamowaniu. Stare klocki jeszcze miały trochę mięsa to poszły do brata , żeby wyeliminować efekt pociągu Aktualnie clarksów nie było to są jakieś no name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Wczoraj trenażer. 17,3 km, śr. hr. 148, śr. cad. 81, śr. sp. 29,8 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Dziś: 80 km ze średnią 25,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Zrobiłem kompleksowy przegląd jednego z rowerów,wsadziłem w trenażera,do wiosny to będzie stały zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Zakładam błotniki, lampki, dzwonek, smaruje napęd preparatem na mokre warunki i rower mam przygotowany do sezonu jesienno-zimowego. Jeśli nie będzie padać jazda w las tak na ok 50km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Wczoraj trenażer. 23 km, śr. hr. 148, śr. cad. 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 47km. Dzisiaj szosa. Świetna pogoda na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Zdjąłem dziś korbę bo mimo czyszczenia napędu czuć było jak by napęd był brudny. Okazało się , że suport dostał trochę syfu , przy okazji obejrzałem tarczę w korbie i jednak co do skakania się pomyliłem. Teraz obstawiam z 200 km do skakania Rano jadąc do roboty coś mi zaczęło tłuc z przodu , nie były to stery , koło też nie drgnęło przy próbie dokręcenia nakrętek , lepiej żeby to nie były zerwane gwinty bo nie chciał bym skacząc z krawężnika zostawić dolnych goleni na ziemi Jakość jest tragiczna bo focus nie złapał tak jak miał. http://imgur.com/a/oQHXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 50 km. Odkręcił mi się wentyl od obręczy i musiałem wracać do domu i dokręcić. Od teraz klucz mam na stanie w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Wreszcie przykręciłem pedały Click'R Shimano PD-T421 i założyłem bloki do butów. Jutro pierwsza jazda w SPD, nigdy dotąd nie byłem przypięty do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Wczoraj taki szybki wypad szosą. 26,1 km,143 m przewyższeń ze średni 30,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Dzisiaj 22km w wietrzny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Dziś 30km ze średnią 22km/h. Wieczorkiem czyszczenie napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Dziś: 211,5 km ze średnią 27,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 20km szosą. Potem 8km na piechotę (z rowerem). Gumę złapałem. Eeeech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Pokręciłem lekko z bratem po okolicy , było całkiem fajnie ale jednak trzeba już się zacząć ubierać bo zimno. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) Pogoda nie rozpieszcza, ale 25km wpadło Edytowane 16 Października 2016 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Wiater wiał jak wściekły, ale 45 km po mieście dałem radę (po raz pierwszy w życiu przypięty do pedałów ) Tylko w złą stronę pojechałem i musiałem wracać pod wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Dziś: 105,6 km ze średnią 25,7 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wczoraj krótki wypad na szosę. Test kurtki B Twin 700. Wiało porządnie. Test zaliczony. Zrobione 19,5 km ze średnią 27,7 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 W weekend 50km w ramach testu nowego roweru MTB, dzisiaj jakieś 18km w dwóch turach po 9km, do pracy i z pracy. Wysłane za pomocą mTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wireless Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wczoraj: 59km, szosa. Dzisiaj: 56km, też szosa. Jakoś leci Jutro przerwa, niestety, delegacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi