Supr_CK Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 @impa piękny dystans. Wczoraj 24,5 km terenu i 321 m przewyższeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Wczoraj jakieś popierdółki familijne, nawet nie ma sensu pisać Dziś ok. 120km, AVS ok. 31,5km/h, XXm up. Padły mi wszelakie akusy, i w liczniku i w telefonie, a z tego co zarejestrowałem +/- tyle wychodziło. Bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 (edytowane) I spód siedziska cię nie boli po takim dystansie? Mnie naparza już od samego patrzenia na te cyfry ~100/120km jest dla mnie już bardzo upierdliwe bólowo, ale i nie czuję absolutnie potrzeby jazdy dłużej by podnieść swoje możliwości. Macie zawzięcie, gratki.nic nie boli,tylko palce u stóp na trasie po jakimś czasie bolały od kocich łbów itp. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Września 2016 przez impa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t1098 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Dzisiaj 56 km ze średnią 23,2km/h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Dziś 40 km w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Wybrałem się z braćmi w teren. Niby nad jezioro ale wyprowadził nas gdzieś tam W niektórych momentach wody było tyle , że sięgała do kieszenie idąc z rowerem na plecach Buty w plecak i jakoś się tłukliśmy przez ten teren. Powrót inną drogą , bardziej cywilizowaną a potem jeszcze grill i do domu Nie wiem ile wyszło , ale na pewno był to fajnie spędzony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 (edytowane) 3 pokoleniowo ale tylko męsko około 25 km z czego połowa w upale i 1/4 po ciemku... a potem smarowanie łańcucha i amortyzatora... chyba coś zapomniałem zapisać albo tak szybko km lecą, wyszło mi, że ostatnio smarowałem 600 km temu?! Edytowane 11 Września 2016 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Wczoraj: Regulacja przerzutki+40,9 km ze średnią 22,5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Wczoraj szosa. 92,7 km, 799m przewyższeń ze średnią 30,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Rozkręciłem cały rower, wyczyściłem ramę i wszystkie części, szejk łańcucha i ponowne smarowanie, drobne regulacje przerzutek. Wyciszyłem trochę piastę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości. Bezdętki to dobra rzecz. https://youtu.be/9wQR1ADM1sQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Dzisiaj dużo po lesie - całość 38km ze średnią 22km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Dużo po lesie - w sensie głównie las U mnie niestety pewien niedosyt po wczorajszej wieczornej leśno - małomiasteczkowej trasie ( tylko 35,5 km, ale za to średnia 26 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dużo po lesie - w sensie głównie las Bardziej w sensie więcej lasu niż zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dziś:82,5 km ze średnią 29,6 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dziś z racji wywiadówki brakło czasu na przejażdżkę za to starczyło czasu na mały serwis roweru. A więc ogolne mycie roweru, standardowe czyszczenie napędu i smarowanie łańcucha, regulacja tylnej przerzutki, smarowanie linki od przerzutki, wymiana klocków i regulacja hamulców, wymiana gripów na ESi Fit (poszło zadziwiająco szybko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nie dałem rady wysiedzieć, musiałem się karnąć trochę po góralsku i jakąś tam wieczorną czterdziestkę zrobiłem na lepszy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Po roboczym standardzie, przedłużonym o biblotekę i juzz dodatkiem przedszkola z młodym na trening i podczas treningu 17 km na tempo w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Wczoraj szosa. 75,8 km, 659 m przewyższeń ze średnią 29,1 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Dziś: 79,8 km ze średnią 29,6 km/h Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Dzisiaj 80 km w spokojnym tempie. Pykło 10k km w tym roku. W weekend będę na Helu, bo żona i jej windsurf... Jakby ktoś z okolic chciał pojeździć to będzie mi miło - w sobotę trasa ok 150 km w spokojnym tempie - będzie wiać ostro. Zaś w niedzielę szybkie 70-90 km - jak droga poprowadzi. Wyjazdy rano ok. 7-8.00. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Chyba się całkiem na te MTB przerzucę 34km, AVS 24km/h, XXm up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Udało mi się dziś pokręcić Nie wiem kiedy ostatnio jechałem z endo , ale chyba z dwa tygodnie temu. W każdym razie zawsze jakieś kilometry były. Dziś sporo asfaltu ale nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Roboczy standard z przedszkolem i ekstra do fryzjera, żeby aero było odpowiednie a po ciemku odstawienei młodego na angielski a potem przyprowadzenie go po zajeciach, oczywiście na rowerach i elektrowni a powrót nawet na niezłym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Wczoraj takie tam po lesie i ścieżkach. W sumie 29,5 km i 255m przewyższeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi