kantele Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Wczoraj test Szkota w Lesie Kabackim po wymianie suportu i O MATKO, ON JEŹDZI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acro78 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Sobota - jazda w tlenie - las - 73.29 km - 03:39:27 - 20.0 km/h Niedziela - jazda w tlenie z akcentami - szosa/las - 42.61 km - 01:49:01 - 23.5 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Wczoraj 47,6 km szosy ze średnią 28 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Roboczy standard, plu sjeszcze sparawa w urzędzie i popsucie multitoola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Przez taki teren to już dawno / wcale nie jechałem. Wszystko powymywane przez deszcze , kamienie i jakieś strumyki po nich płynące. Ślisko jak cholera , później błoto takie , że gaz do oporu a koło w miejscu. Po 3 obrotach koła wyjechałem , trafiłem na jakieś piaski - nosiło po całej drodze , zjazdy wysypane gruzem Widoki nie były złe , ale przy takiej temperaturze nie wiem czy się opłacają. Zepsułem kolejne słuchawki ... Cóź za gów*iane kable. Chyba czas na bezprzewodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 300km dłużących się podjazdów i szybkich zjazdów po wertepach. Licząc z przerwami 23h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Podziwiam te długodystansowe przejazdy, a jeszcze bardziej gdy kobieta pokonuje 600 km w 27 godzin ( w tym ok. 4,5 godz. przerwy ) https://www.strava.com/activities/162732447 @ siimon Gdzieś Ty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dzisiaj tylko regeneracyjne 33km, bo od jutra wracam do biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Podziwiam te długodystansowe przejazdy, a jeszcze bardziej gdy kobieta pokonuje 600 km w 27 godzin ( w tym ok. 4,5 godz. przerwy ) https://www.strava.com/activities/162732447 @ siimon Gdzieś Ty był max 118 km/h ? @Marta Suport zdechł na amen? Podobno każda wymieniona część to większa średnia prędkość nawet jeśli wymienisz tylko dzwonek Edytowane 25 Lipca 2016 przez misiojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wczoraj: 40,2 km ze średnią 17,7 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wczoraj 11,5 km podjazdów na potrenowanie nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 @misiojedzie zatarłam miskę suport wymieniony w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Dziś rano szybka decyzja żeby wyskoczyć na rower. Straszą burzą nad morzem. Zrobiłem sobie trasę wokół Jarosławca. Dystans 29 km. Wiecej było dziś asfaltu niż terenu. Wysłane z mojego SM-G925F Edytowane 26 Lipca 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Dziś dopiero bedzie a moze to juz dzisiaj było bo wróciłem z roweru po 24j.Bylo późne rowerowanie w grupie,późne bo nie dało wcześniej w upale,wieczorem powtórka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 @ misiojedzie Akurat na te 118 km/h można przymknąć oko, bo na Stravie zdarzają się różne kwiatki. Mazury to nie Alpy, gdzie Włoszczowska jechała 114 km/h za samochodem W tym przypadku zaryzykuję stwierdzenie, że trasa i czas są jak najbardziej realne, tym bardziej, że z ową Panią jechał pewien Pan, który jadąc w grupie pokonał trasę Ultramaratonu Bałtyk - Bieszczady 2012 ( 1008 km ) w 35 godzin i 19 minut : http://1008.pl/wyniki.html @ impa Opuszczasz się ..., no chyba, że to lato w mieście, czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Roboczy standard i powrót w słońcu i jednocześnei strógach deszczu, a potem jeszcze rodzinne kręcenie i małe wieczorno-nocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wyczyściłem rower po wczoraj , zrobiłem kilka km służbowo i to chyba tyle. Łańcuch wzięła susza , ale nie smarowałem bo i tak najbliższe 3 dni nie da rady jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Dziś tylko 3,5km bo kabla mi brakło i musiałem pędzić do sklepu a rower okazał się najszybszym środkiem transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Wieczorne 25 km z żoną. Wysłane z mojego SM-G925F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 @KrissDeValnor lato w pełni Wczoraj: 201,1 km ze średnią 25,4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Siedziałem w Rzędkowicach i narzekałem jak fajnie byłoby mieć teraz rower i wykorzystać szansę na wyszalenie się w Jurze zamiast wspinać się na jakieś głupie kamienie Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Pierwsza jazda po miesięcznej przerwie z powodu łażenia po Karpatach. Forma jednak spadła, tętno wysokie mimo, iż nie czułem żebym tyle mocy generował. Tydzień i będzie dobrze 47km, AVS 32,8km/h, ok. 170m up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Właściwie stadnard roboczy plu dobrych kilka służbowych km w parnym upale... a teraz nei co z nudy czyszczenie napędu, w sumie głównie łańcucha i smarowanie go, no i amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Znajomi uciekli z zatłoczonego Grodu Kraka to tez zabrałem ich na rundkę po okolicy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Wczoraj 34,1 km w ramach Lipcowej Kieleckiej Masy Krytycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi