Markovsky Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dzis 20km , przez 20-25min okolice 40km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 wymiana detki i do tego 26,1 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dziś 26 km w tym 10 km po lesie i smarowanie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dziś: 53,88 km ze średnią 30,9 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Wyczyściłem szycę, wkońcu nie trzeszczy (y) Wczoraj założyłem nową zębate z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 dzis 23,2 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dziś 12 km i przetarcie łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 przetarcie łańcucha. W jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Pewnie nowy. #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W jakim sensie? W sensie takim, że wczoraj co go smarowałem i dziś przetarłem nadmiar oleju szmatką aby syfu nie łapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 No chyba że tak. Ja dziś około 20 km w sumie tempem spacerowym itp. ale widzę że powoli wraca siła w nogach (zawsze na tym samym podjeździe sobie sprawdzam). Ostatnia prawdziwa jazda przed tym sezonem miała miejsce z 2 lata temu Dlatego też chciałem mieć rower na ten sezon , nieważne że tani i trochę może być problemów ale super jest zasiąść znów za kierownicą Wreszcie też odbyłem 1-szą w tym sezonie jazdę na krótkim rękawie Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Zdrówko jeszcze słabe, ale pogoda taka... choc jeszcze wiatr... że dokręciłem do pierwszych w tym roku 500 km a potem w nagordzie dopompowywanie opon, z grubsza zmywanie brudu na myjni, pucowanie i smarowanie w domu, w piwnicy dokładniej... wsytd sie przyznac, ale dokładnego mycia od jesieni nie było, takiego... tylko serwisowanie napędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 ale pogoda taka... U mnie na termometrze na słońcu 30 stopni dziś było o ludzie jeszcze delikatny wiatr był co by nie było za ciepło temperatura optymalna można by rzec. W sam raz żeby pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Pierwsze solidne mycie roweru , przed blokiem , pierwszy raz uzylem benzyny ekstrakcyjnej , jak dla mnie bezkonkurencyjna . Caly naped lsni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ostatnie dwa dni i wspólne kręcenie z narzeczoną. Dystans ~30 km w środę. Przy okazj moja połówka testowała swój nowy rowerek. Radości ze sprzętu jak i z jazdy nie było końca :-) Wczoraj natomiast dystans ~25 km. było spoko. Weekend pracujący więc rowerek musi poczekać do przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Siemka , mam pytanie a nie chce zakladac znowu tematu. Oslona kasety od szprych - czy potrzebna i jak sciagnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Osłona ta nie jest potrzebna jeśli masz prawidłowo ustawione skrajne wychylenie przerzutki. Aby ją ściągnąć należy: odkręcić kasetę, albo połamać osłonę i wyciągnąć ją w kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ok , wystarcza zwykle kombinerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dziś: 109,46 km ze średnią 30,9 km/h https://www.strava.com/activities/291850110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 dziś 62 km powrót w ulewie oczywiscie mam zaiste szczescie i znow jakis kolec wyciaglem z detki i wymiana detki aaa najwazniejsze wczoraj przyszedl uginacz - Manitou Marvel Pro 29 jest piękny. Szkoda ze musi czekac az do konca zloze rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 W końcu w tym roku poczułem, że wraca siła. No i krótkie spodenki . #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Pierwszy raz krótkie spodenki , regeneracja 30km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja dziś pobiłem mój rekord (to tak naprawdę mój pierwszy prawdziwy sezon) Możecie się śmiać, bo są tu tacy, dla których takie dystanse to zwykła przejażdżka, ale ja jestem dumny. Hah zabrałem za mało jedzenia i mi pod koniec trochę odcięło prąd. To był mój pierwszy taki samodzielny przejazd. W wakacje będę robił >100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 W sumie dziś głównie remont w domu ale to skocz po to, to po tamto... i ponad 10 km wyszło, a pogoda taka piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi